11.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Tony Martin: Jeg kan blive Tour-kaptajn

Der var store forventninger til Team HTC-Highroads tyske ‘Panzerwagen’, Tony Martin, på dagens enkelstart i Paris-Nice, og han levede op til presset og tog komfortabelt sejren, hvilket også sikrede ham førertrøjen.
– At bære den gule trøje er super fedt for mig, siger Tony Martin ifølge Cyclingnews.com. – Det her er ligesom Tour de France. Paris-Nice kan give mig den tillid, jeg har brug for i fremtiden. I dag har jeg vist, at jeg kan håndtere presset og være en reel kaptajn for holdet.
Inden Martin satte sig på en cykel, havde han den nu pensionerede rytter, Jan Ullrich, som idol og lagde også mærke til Andreas Klöden, der nu er en af hans værste konkurrenter.
– Da jeg var barn, var Jan Ullrich mit store idol, men jeg så også (Andreas, red.) Klöden køre. Han er en stor rival for mig i dette løb, men vi er gode venner. Vi bor tæt på hinanden, tilføjer Martin.