13.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Tony Martin: Nu går jeg efter Touren

Efter at have erobret førertrøjen i Paris-Nice på enkelstarten, har Tony Martin fra Team HTC-Highroad lige siden forsvaret den nye trøje. Det slog Panzerwagen søndag fast, da løbets 8. og sidste etape blev kørt.
– Der var et stort pres på mine skuldre før Paris-Nice. Nu har jeg vundet løbet, og jeg har det godt. Det er den største succes nogensinde i min karriere. Jeg er så glad, men jeg har brug for lidt tid til at komme mig i. Jeg bare glad for sejren lige nu, siger Tony Martin til Cyclingnews.com.
Nu ser tyskeren frem mod sommerens Tour de France, hvor han vil forsøge sig i klassementet efter den gode oplevelse i Paris-Nice.
– Jeg har lært af mine fejl sidste år. Tour de France er mit næste mål. I juli vil jeg prøve at køre efter klassementet igen.