25.01.2011
Test Test

Tour of California med Lance Armstrong

Men der er andre ryttere end Lance Armstrong på Radioshack blandt Janez Brajkovic, der vandt Dauphiné Liberé sidste år. Robbie-sprinterduoen, dvs. Robbie Hunter og Robbie McEwen, er heller ikke uden sejrsevner. Og det er dem, der skal sælge billetter til en forlænget sponsorkontrakt.
– I øjeblikket taler vi om at forlænge den kontrakt, og det er afklaret før Touren. Jeg håber, at hans sejr i Dauphiné var et vendepunkt for Janez Brajkovic. Han er stadig den eneste rytter, som har slået Contador i et løb, han gerne ville vinde i 2010. Tiago Machado har en stor fremtid, men skal lære at køre løb. Så er der Levi Leipheimer og Andreas Klöden og de store talenter som Ben Hermans og Jesse Sergent, siger Johan Bruyneel til La Derniere Heure.
Tillige har gemt en trumf i trikotlommen, for holdets stjerne med stort S, Lance Armstrong, kører Tour of California. For i USA er Lance Armstrong en autentisk helt, og den kommercielle værdi af eksponering i Tour of California svarer til at blive set i hele Europa på én gang.
– Tour Down Under var hans sidste løb udenfor USA. Han skal stadig deltage i Tour of California i maj måned, og så tager han en lang ferie, siger Johan Bruyneel.
På grund af Landisgate kan holdets største rytter i værste fald også være holdets største svaghed, men det tager team manageren helt roligt. Selvom Sports Illustrated også er begyndt at skrive om Landisgate.
– Det er frustrerende at se disse ting blive genoplivet. Der er intet nyt i det, som Sports Illustrated skrev i denne uge om Stephen Swart (tidligere Lance Armstrong holdkammerat, red.). Det er allerede blevet skrevet af andre. Det er 15 år gammelt! Men det er Lance, og derfor meget interessant. Vi er blevet immune, og jeg sover godt om natten, siger Johan Bruyneel.