15.06.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Triatlon er inspiration til innovation for EKOÏ

Ekoï har i dag etableret sig som et vigtigt brand takket være dets strategiske partnerskaber, dets samarbejde med de bedste triatleter på planeten.

Pressemedelelse
Efter at have startet i 2001 med produkter til landevejscykling, har Ekoï i flere år nu også været til stede på hele den internationale triatlonkalender. Ekoï har i dag etableret sig som et vigtigt brand takket være dets strategiske partnerskaber, dets samarbejde med de bedste triatleter på planeten og dets udvalg af produkter, der er specielt designet til komfort, ydeevne og aerodynamik. 

Ironman : Det amerikanske gennembrud
Siden 1978 er Ironman blevet en virkelig ekstraordinær fysisk udfordring, et brand, en myte. En afstand (226 km), et tempel (Hawaii), et logo, der genkendes ved første øjekast… Ekoï har 4 Ironman verdensmestertitler takket være sine atleter: Frédérik Van Lierde (2013), Anne Haug (2019) og Patrick Lange (2017 og 2018). Den tyske triatlet er endda den første mand, der gennemfører på mindre end 8 timer bl.a. takket være udstyret leveret af Ekoï. I 2023 vil Patrick Lange også blive udstyret med en Ekoï triatlondragt, udover sit sædvanlige udstyr (hjelm og briller).

I 2022 står Ekoï over for en stor opgave. Ekoï skal udvikle sin tilstedeværelse i triatlet miljøet og finde en partner i verdensklasse, altså en stærk partner på det særligt eftertragtede marked: USA. For at gøre dette bliver Ekoï hjelmsponsor for Ironman i 3 år. Dette samarbejde går ud over den enkle økonomiske ramme, da det giver brandet mulighed for at designe og sælge, ved alle 170 begivenheder spredt over hele klodens fire « hjørner », men også på dets hjemmeside. En anerkendelse af brandet Ekoï for Ironman hjelme ved deres gevinster inden for aerodynamik.

Datev Challenge Roth : Den europæiske vugge for europæisk triatlon
Tyskland har været et triatlon-land siden 1980’erne, men også et særligt vigtigt marked for Ekoï. Det er det bedst sælgende land (efter Frankrig) målt på omsætning. Derudover finder vi blandt de triatleter, som mærket er sponsor for, to exceptionelle atleter fra den anden side af Rhinen: Anne Haug (vinder af Datev Challenge Roth i 2021 og 2022) og Patrick Lange (vinder i 2021 og nr. 2 i 2022) .

I 2023 var Team Challenge arrangør af Ironman og interesseret i Ekoïs knowhow, især med hensyn til produkttilpasning. Dette bevis på tillid gør det muligt for Ekoï at blive hjelm- og brille sponsor i 3 år og tilbyde begrænsede serier, der udelukkende sælges i eventbutikken. De forventede 3.400 deltagere og mere end 260.000 tilskuere bliver glædeligt overrasket…

Det franske triatlonforbund: National forankring med de Olympiske Lege i Paris 2024 i fokus
I 2022 satte Jean-Christophe Rattel (grundlægger af Ekoï) og Cédric Gosse (præsident for det franske triatlonforbund) sig ved samme bord. Sidstnævnte udtaler: “EKOÏ er en fransk virksomhed, som er vigtig for os, meget dynamisk, meget effektiv i innovation og som er drevet af nærhed til sine kunder og atleter. Det er værdier, som vi deler.»Dette 3-årige partnerskab giver den eksklusive titel som sponsor for Triathlon Grand Prix (bestående af 5 løb om året) men også status som officiel leverandør til det franske paratriathlon-team (hjelme og briller), samt navngivningen af Grand Prix de Triathlon Fréjus by Ekoï.

Et exceptionelt samarbejde med de bedste triatleter i verden
Siden sit allerførste samarbejde med en professionel triatlet i 2008, har Ekoï overbevist de bedste atleter om Ekoïs fantastisk innovative og højtydende produkter. Fra Olivier Marceau (verdensmester i triatlon, olympisk distance i 2000) til Frédérik Van Lierde (Ironman verdensmester 2013), via Brownlee-brødrene (flere verdens- og olympiske mesterskaber), har mærket nu 23 triatleter fra 11 forskellige lande.

Ekoï Veloce er den mest effektive tidskørselshjelm på markedet. Denne juvel af teknologi blev testet og udviklet i en schweizisk vindtunnel sammen med Patrick Lange og Anne Haug. Der er indgivet patent på “Spacer”, hvilket giver dig mulighed for at fastholde den mest mulige aero-position under dine anstrengelser.

Triatleter i verdensklasse har valgt at køre med Ekoï Veloce hjelmen efter flere forsøg med andre hjelme! Matt Hanson, Anne Haug, Patrick Lange, Frederik Funk, Rudy Von Berg…

Find hele EKOÏs udvalg af udstyr til triatlon og enkeltstarter lige her.