09.01.2011
Stig Cornelius

Uheldene forfølger Daryl Impey

Det var nemlig sydafrikanske Daryl Impey, der kom grueligt galt til skade, da Theo Bos rev ham i asfalten på den afsluttende etape af Tyrkiet Rundt, hvilket betød adskillige måneders genoptræning. I 2010 kørte han diskret for Radioshack og skiftede til Pegasus Racing, for det forekom som et godt projekt.

– I øjeblikket har jeg ingen nyheder. Jeg venter stadig på, hvad der sker med Pegasus Racing i næste uge, men måske hører jeg gode nyheder i denne uge. Uanset hvad beslutter jeg mi snart for, hvad jeg gør. En mulighed er at være loyal, vente og håbe på et mirakel, mens den anden mulighed er at køre for et sydafrikansk hold, der bliver professionelt kontinentalhold i 2012. Målet er at komme tilbage til det professionelle felt efter alle de uheld, som jeg har oplevet de sidste 2 år, siger Daryl impey til VeloNation.

Pegasus Racings eneste mulighed for at eksistere som hold er at blive et kontinentalhold, dvs. tredje division. Det er milevidt fra de ambitioner, som holdet meldte ud, da det var i støbeskeen.