Mols Bjerge Grand Prix
10.07.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Velomore inviterer til cykelfest i Mols Bjerge

Bike Challenge er blevet en del af Velomoreuniverset og det fejrer vi at slutte sæsonen af med et brag i Mols Bjerge Grand Prix d. 11. september.

Hvad skal du køre af motionscykelløb efter sommerferien? Kom og kør et fantastisk fedt motionscykelløb sammen med os, når vi afholder Mols Bjerge Grand Prix d. 11. september.

Hvad venter du på? Tilmeld dig Mols Bjerge Grand Prix allerede i dag.

Løbet køres på vores velkendte rute, med start ud ad skolegården i Knebel, op ad Agri Bavnehøj, hvor der er bakkespurt, videre til sommerhusområdet Krakær, og derfra i retning ad “Molsmotorvejen” forbi Fuglsøcentret mod Helgenæs, hvor der køres en runde før turen går tilbage mod Knebel.

Mols Bjerge Grand Prix er kendetegnet af den berømte Bike Challenge standard, hvor du er sikker på at få et sikkert og velafviklet cykelløb. Vi siger det ikke kun, vi gør det! Vi har sørget for flagvagter på rutens mest udsatte steder, motorcykel marshalls til at følge de største grupper og startgrupper med begrænsede antal, så vi ikke sender 1000 ryttere på vejene på en gang.

Derudover har vi sørget for fuld forplejning og underholdning til familien, mens de venter i målområdet. Slip ungerne løs i hoppeborgen mens du nyder et smurt rundstykke før start. Der er kaffe på kanden og efter målgang står vi klar med en sandwich og vand.

Alt sammen inkluderet i startgebyret. Så skal du blot beslutte om du vil køre 50, 100 eller 150 km på vores smukke rute. Der køres omgange, så familien har mulighed for at vinke når du suser forbi, eller køre med på en af de kortere distancer.

Tilmeld dig allerede i dag og ha’ en fantastisk dag på cyklen at se frem til. Tilmeld dig her.