23.02.2024
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/05/hebby-scaled.jpg Nikolaj Hebsgaard

Velomore kører Paris-Roubaix

Vi er klar på en ægte forårsklassiker når vi d. 6. april stiller til start i motionsudgaven af Paris-Roubaix, der i mere end en forstand bliver mindeværdig oplevelse.

Findes der nogen mere frygtindgydende udfordring i cykelsporten end de gamle, nordfranske brosten? Pavéerne er blevet legendariske i cykelsporten og står som den ultimative test i hårdhed, modstandsdygtighed og det, som nok bedst kan indfanges med et patos ladede grinta.

En test af vilje, fysisk og ikke mindst udstyr. Hvert år ser vi slagne mænd og kvinder køre ind på velodromen i Roubaix. Grædefærdige af udmattelse. Stolte af den præstation de lige har leveret.

Velomores Jesper Nøddeskov er klar til på egen krop, at opleve den smerte og forløsning det er, at overvinde de barske pavéer.

Læs også: Flandern: Cyklingens rige

Løbet for amatører, Paris-Roubaix Challenge, køres d. 6. april og byder på 3 forskellige ruter: 70 km m. 8 pavéer, 145 km m. 19 pavéer og Helvede i Nord, den længste distance på 170 km og 30 pavéer.

En test for enhver motionist. Glæd dig til at læse om Jespers oplevelser i vores sommernummer, som er på gaden d. 27. juni.

Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig lige her.