Canyon Signature
16.08.2022
Rasmus Søndergaard Frederiksen

Velomore tester Canyon Signature Pro landevejssæt

Med Signature Pro har tyske Canyon lavet et sæt high-end cykeltøj, der ser godt ud og performer godt på landevejen.   

Canyon er mest af alt kendt for at lave kvalitetscykler til en konkurrencedygtig pris. Det tyske cykelmærke har opnået stor popularitet i Danmark, og deres cykler er et velkendt syn, både her i magasinet, men også på de danske landeveje, grusstier og singletracks. Mindre kendt er det, at Canyon også laver cykeltøj i forskellige prisklasser og niveauer. Vi har på redaktionen haft mulighed for at teste tyskernes high-end cykeltøjsserie, Canyon Signature Pro, og også her er der tale om tysk kvalitet, der leverer på alle parametre.  

Som navnet indikerer, er der med Signature Pro tale om performanceorienteret cykeltøj. Signature Pro Jersey er lavet med aerodynamiske ærmer i ribbet neoair-materiale for at reducere vindmodstanden og Signature Pro Bibshorts er lavet med elastiske grippers for at sikre, at de bliver siddende, hvor de skal, når der bliver gået til den.  

Ude på vejen føles Signature Pro Jersey og Bibshorts hurtige og effektive. Såvel trøje som bukser sidder tæt til kroppen, hvilket giver en klar fornemmelse af fart, og deres sømløse og elastiske konstruktion gør dem tilmed yderst behagelige at have på. Signature Pro Jersey er lavet i det åndbare Microplus Airplus materiale, der ifølge Canyon regulerer kropstemperaturen efter forholdene. Det danske forårsvejr har ikke givet os mulighed for at teste trøjen under decideret varme forhold, men på ture med høj puls og solskin har trøjen fungeret noget nær optimalt. Og det samme kan siges om Signature Pro Bibshorts. Foruden at sidde godt til er puden i bibsshortsene yderst behagelig. Puden, der er lavet i samarbejde med spanske Etxeondo, er blandt de mere komfortable vi har prøvet. Den er lavet med det såkaldte memory foam, så den tilpasser sig rytterens siddeposition på sadlens kontaktpunkter og den fungerer optimalt på selv de længere ture. 

Foruden at teste Signature Pro Jersey og Bibshorts, har vi testet seriens korte handsker, Signature Pro Shortfinger Gloves, og sokker, Signature Pro Road Socks. Særligt handskerne har overrasket positivt. De sidder tæt til på hånden og den minimalistiske pude griber godt fat om styret uden at virke for voldsom.  

Facit
Med Signature Pro-serien viser tyske Canyon, at de sagtens kan være med, når det kommer til at lave cykeltøj. Hele vejen igennem serien, er der tale om lækkert og funktionelt cykeltøj, der er skabt til at performe på de hurtige dage. Den gode og behagelige pasform og særligt puden i bibsshortsene gør dog, at Signature Pro sagtens kan anvendes på de længere og knap så hurtige ture i sadlen. 

Canyon Signatur Pro-serien fås i forskellige farver, så man frit kan sammensætte sit look.  

Info
Størrelser:
Farver:
Priser:
Læs mere: www.canyon.com