25.04.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Hans Plauborg

Velomore tester Pirelli P Zero Race TLR Speedcore

Velomore et hoppet på Mads P.s nye dæk – Pirelli P Zero Race TLR Speedcore. Måske det bedste allround tubeless dæk til raceren lige nu.

Da jeg for nogle år siden besluttede mig for at prøve tubeless-dæk på raceren, var førstevalget de dengang nye Pirelli P Zero Race TLR. Den primære grund var, at jeg havde hørt, at de var lette at sætte på de Campagnolo-hjul, jeg havde. At de tilmed var testet som glimrende allround-dæk med god punkteringsresistens, wetgrip og rullemodstand gjorde kun valget lettere.

Jeg har været glad for dækkene, som blev slidt helt i bund og til sidst begyndte at give mig et par punkteringer, som tubelessvæsken ikke helt kunne lukke. Nu er Pirelli på banen med anden generation af P Zero Race TLR, som har fået ”efternavnet” SpeedCore, hvilket hentyder til den særlige teknologi, der skal gøre de nye dæk endnu bedre og i hvert fald hurtigere.

SpeedCore
Hemmeligheden bag for

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in