24.01.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Velomore tester skoovertræk til landevejen

Det er ingen nem sag at holde fødderne varme og tørre gennem den danske vinter. Derfor har vi samlet vores seneste tests af skoovertræk til landevejen.

Er der noget værre end frosne og våde fødder? Ejer du ikke et par vinterstøvler til cykling, er et godt par skoovertræk til at holde dine fødder varme og tørre gennem hele vinteren et must have. Der har vi her på Velomore samlet vores seneste tests af skoovertræk til landevejsko.

Alle skoovertræk er ikke skabt ens og der er stor forskel på både holdbarhed, egenskaber og formål. Mens langt de fleste skoovertræk har til formål at holde fødderne både varme og tørre, findes der også de overtræk som kun er designet med henblik på at løse den ene af de opgaver, eller måske blot at øge din synlighed i mørket.

Coversocks fra AGU
Et skoovertræk der mildest talt gjorde vores redaktør en smule forvirret. Disse coversocks fra AGU lever i den grad op til deres navn og udover at øge synligheden med deres hi-vis gulefarve, egner de sig bedste til at holde hvide sko hvide.

Skoovertrækkene fås også i sort og det forvirrede vores tester i sådan en grad, at han havde svært ved at se formålet med dem. Læs testen og vurder selv, hvad disse skoovertræk egner sig bedst til.

Læs testen her: Velomore tester coversocks fra AGU

Flandrien skoovertræk fra GripGrab
Danske GripGrabs bud på et robust skoovertræk, der holder fødderne tørre på de mest barske dage. Inspirationen er hentet fra de belgiske brostensklassikere og titlen Flandrien gives kun til de aller mest barske og modstandsdygtige cykelryttere.

Mens GripGrab kalder dem for Flandrien, er der reelt tale om en forstærket Belgian Bootie.

Læs testen her: Velomore tester Flandrien vandtætte skoovertræk til landevej fra GripGrab

Vinterskoovertræk fra Gobik
Tiltrods for at de er født under sydens sol, har Gobik formået at lave et par fantastisk varme og vandtætte skoovertræk. Vores tester var positivt overrasket over vinterskoovertrækkene fra spanske Gobik, der indtil nu har holdt stand imod den hårde, danske vinter.

At de ovenikøbet er også er til at få fingrene i på et budget, var blot endnu et plus i bogen.

Læs testen her: Velomore tester vinterstkoovertræk fra Gobik