16.11.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Solveig Høgh Larsen

Velomore tester: Suprabeam B6r

Suprabeam kaster lyst i mørket og får dig sikkert igennem de mørke måneder. Vi har testet B6r lygten i skoven.

Hører du til den type cyklist, der udover at elske at køre nightrides også sætter pris på gode lygter? Altså virkelig gode lygter? Så vil du elske Suprabeam B6r. Velomore har testet cykellygten, der gør det ekstra sjovt at cykle i mørke.

Med et par gode lygter til din cykel, forlænger du døgnet rent cykelmæssigt. Og som bosiddende på den nordlige halvkugle er det en ret god investering at anskaffe gode lygter. I hvert fald hvis du godt kan lide at cykle. For så behøver mørket ikke afgøre hvorvidt du kommer ud eller ej. 

Jeg har testet Suprabeam b6r de sidste måneder, og har uden tvivl oplevet større køreglæde i mørket end tidligere. God sigtbarhed i mørket og en nem og hurtig montering af lygten, har fået mig ud på mange flere nightrides end normalt. For du får fuld belysning for pengene!

4200 lumen og god lydspredning 
Lygterne har 4200 lumen, og lyser derfor hele sporet virkelig godt op. Lygten har 5 lysniveauer, som du let kan skifte imellem på bagsiden, og tænd/sluk-knappen er placeret separat. Nem at kommer til, og skifte lysniveau på med cykelhandsker, men samtidig også placeret sådan, at du ikke kan slukke lyset ved at uheld, når du kører i høj fart i mørke.  

Lygten spreder lyset virkelig godt på sporet, og jeg har derfor kunne nøjes med at kære med den ene lygte på styret og stadig have fuld sigtbarhed på sporet, igennem sving mm. Så med denne lygte behovet du ikke også at skulle investere i en lygte til hjelmen. 

Montering 
Lygterne er nemme at montere og batteriet, der spændes på cyklen, sidder godt fast og hopper derfor ikke rundt, når du kører over ujævnt terræn. Batteriet der spændes fast på stellet, bliver opbevaret i en smart lille taske, og sørger for kontinuerlig strøm til lygten og sikrer at stellet ikke bliver ridset.  

Facit
Der er ingen tvivl om at Suprabeam b6r er fremragende til nattekørsel og et must i de mørke måneder. Særligt hvis du pendler sent og tidligt, eller bare nyder at komme ud i mørket efter arbejde. Den brede lyskegle gør at du føler dig sikker på MTB-sporet og den lette montering og relativt lange batteritid gør, at vi alt i alt giver 5/5 af.

Info
Vurdering:
5/5
Bedst til: Lange og mørke ture, uanset om det er i skoven eller på landevejen.
Lysdistance: 245 meter.
Batterilevetid: 1-11 timer afhængig af setting.
Vægt: 480 kg.
Mere info: www.suprabeam.com