02.01.2011
Test Test

Vi vil ikke være uden elitehold

Cykelmagasinet kunne i december løfte sløret for et nyt cykelhold i Danmark, da Herning CK har søsat Blue Water Cycling efter lukningen af Team Designa Køkken-Blue Water. En af landets største klubber vil ikke være uden et elitehold, siger manager Frank Hyldgaard.

– Efter lukningen af Designa-Blue Water, bestemte vi, at en af landets største cykelklubber bør have et elitehold, men med den relative korte frist, vi havde, besluttede vi også, at det skulle bygges stille og roligt op. Derfor starter vi med et mindre hold og satser meget på vores juniorhold. Strategien er så gradvist at forbedre eliteholdet med de juniorer, der rykker op og give den nødvendige pleje og rådgivning, så talentet ikke bliver ødelagt de første år i senior, fordi de får cykeltur og mister motivationen, siger manager Frank Hyldgaard til Cykelmagasinet.

Holdet kommer til at bestå af A-rytterne: Rolf Broge (tidligere Randers CK), Rudi Nielsen (tidligere Randers CK), Jesper Laustsen (tidligere Randers CK), Morten Larsen (tidligere Team Stenca Trading), Kalle Corneliussen (tidligere Team Stenca Trading) og Kasper Malmkjær (tidligere Team Energi Fyn).

Derudover er de tre B-ryttere: Jesper Nielsen (nr. 2 ved master VM i TT), Jesper Kousgaard (tidligere junior på Herning CKs juniorhold) og Thomas Nybo Riis (Oprykker fra Junior til B i 2010).

I C-klassen har holdet skrevet kontrakt med Casper Degn, der tidligere har kørt for Glud & Marstrand Hobro-Horsens, og som starter i C, da han har haft mange skader i år og har ikke point nok til B.