25.05.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Vil du med på Velomore-holdet?

Velomore søger skribenter der brænder for cykelsporten og som ønsker at dele deres passion med vores læsere.

Går du med skrivekløe i fingrene eller en gudsbenådet historiefortæller i maven? Velomore søger skribenter der brænder for cykelsporten.

Velomore består i dag af en håndfuld frivillige skribenter der alle har det tilfælles, at de brænder for cykelsporten – hvad enten det er landevej, gravel, MTB eller indoor.

Vi forventer derfor ikke at du har en journalistisk baggrund eller kan skrive 10.000 forblommede ord om alle herlighederne ved en cykelkæde.

I stedet leder vi efter dig, der brænder for cykelsporten på den ene eller anden måde. Dig, der ønsker at dele din passion med andre på skrift. Du behøver ikke selv at cykle, men det er klart en fordel at du kan komme med ud på fællesture et par gange om året.

Velomore skriver om alt indenfor landevej, MTB, gravel og indoor. Vores primære fokus er på motionscykling, udstyr og oplevelser, men vi skriver også om professionel cykelsport.

Vores magasin udkommer 5 gange årligt og vi bringer løbende artikler her på Velomore.dk.

Bag Velomore står en gruppe af frivillige skribenter med det tilfælles, at vi alle elsker cykelsporten. Bagerst i feltet sidder vores faste chefredaktør, Nikolaj Hebsgaard, der forsøger at holde sammen på trådene og det bliver ham du referer til.

Ønsker du at komme med på holdet, eller blot at høre nærmere om, hvad det indebærer at være skribent for Velomore, så tøv ikke med at kontakte vores chefredaktør på hebsgaard@velomore.dk eller 20800610.

Ciao!