11.12.2020
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Roar Paaske

Watts Up – træning frem mod La Marmotte 2021

Efter dette annus horribilis ligger der en god godtepose langt ude i horisonten og venter. Min bror og jeg har igen tilmeldt os La Marmotte, der (hvis corona-guderne vil det) løber af stablen d.27.6.2021. I 2019 kørte jeg et noget nær perfekt løb og med en tilhørende god form blev det til en tid på 6:12 og en samlet 62.plads. Mit håb er få trænet lige så godt op til og forhåbentlig ramme den samme gode form, så jeg kan gentage succesen.

Frem mod løbet vil jeg udbasunere nogle af mine træningsfif og erfaringer, så du også kan få en god oplevelsen med over målstregen på Alpe d’Huez til sommer. Denne gang skal det handle om, hvordan jeg vil træne indtil februar, hvor jeg går i gang med specifik træning frem mod løbet. Til at hjælpe mig godt på vej med træningen, har jeg snakket med Christian Jersild fra MIP training. Derudover giver jeg også selv et par gode råd, som du kan tage med og give dig lidt medvind til La Marmotte eller andre gran fondoer til sommer. Inden du læser videre, så v

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in