21.01.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Roar Paaske

Watts Up – vintertræning

 

Siden sidste Watts Up i december, er jeg kommet rigtig godt i gang med vintertræningen. Jeg har efter min snak med Christian Jersild, gået lidt anderledes til værks med træningen. Normalt plejer jeg at brænde helt ud, når jeg kører Zwift henover vinteren og have noget der minder om tunnelsyn, når jeg stiger af cyklen efter en 45-60 minutters træning. I stedet har jeg kørt en del længere og mindre intensive intervaller, end jeg er vant til. Jeg forsøgt at holde mig til 3×12 minutter med 85% af ftp samt 3×2 minutter med 115% af ftp. De kan godt rive lidt tænder ud og er også ret intensive, men de rene spurter har jeg mere eller mindre holdt mig fra. Jeg har også haft mange gode ture på landevejen, hvor jeg også har kørt intervaller på 10-20 minutter ad gangen med jævn intensitet, som minder om de 85% – jeg har dog ingen elektroniske himstregimser, der måler watt eller puls, så det er ren gefühl.. Jeg har kørt ca 1,5 måned efter denne opskrift nu og måske er det placebo, men jeg synes, jeg f&osl

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in