05.01.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Zwift har dræbt off-season

Cykelsæsonen 2021 er officielt slut, og det er tid til at stille cyklen i garagen, smide benene op og skifte fokus på restitution og basetraining. Men nej! Vinteren er den egentlig sæson. Alt, hvad der går forud, er bare pre-season. Det er nu, der skal trædes til. Det er nu, det gælder, beretter Velomores Zwift-specialist.

Zwift Racing League har med koldt blod slået off-season ihjel! Engang kørte jeg sweetspot, hvis det skulle være rigtig hårdt om vinteren, men det er slut nu.

Nu står den på hardcore væddeløb og en VO2-max, der er højere, end når jeg er bedst om sommeren. Og for mange andre zwiftere står vinteren på lige så hårde intervaller og svedsprøjtende cykelløb online, som sommersæsonen gør derude i virkeligheden.

For mit vedkommende revolutionerede Zwift og WTRL (World Tactical Racing Leagues) sidste efterår vintertræningen ved at skabe den hidtil største løbsserie i e-cykling: Zwift Racing League.

En struktureret løbsserie efter en klassisk pyramidestruktur, hvor hold dyster om enten op- eller nedrykning i faste ligaer. Der køres i afgrænsede sæsoner af otte

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in