06.11.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Venø

8 tips til at komme i gang med gravelcykling

Er du ny på grusvejene, så er der uden tvivl ideer at hente i Velomores’s gravelekspert Kristian Venøs 8 råd.

At høre gruset under min gravelcykel, er en af mine favorit lyde når jeg er ude at cykle. Jeg er på jagt efter nye grus-, mark- eller skovveje for at tilfredsstille min passion efter frihed og eventyr. For mig er det nemt at forelske mig i den følelse jeg oplever på min gravecykel. Omdrejningspunktet for gravelcykling er at komme væk fra asfaltvejene og udforske nye muligheder i et terræn, som kan tiltale både landevejs-, cross- og MTB cyklisten. Her får du et par tips til at komme i gang med gravelcykling.

1. Cyklen
Mens deciderede gravelcykler bliver mere og mere almindelige, er det fantastiske ved gravel, at du ikke nødvendigvis skal ud og investere i en ny cykel. Du kan bruge næsten enhver form for cykel – uanset om det er en MTB-, cross- eller en landevejscykel. Det eneste det kræver er, at du kan sætte minimum ca. 33 mm dæk på cyklen. På 33mm

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent*

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in