27.11.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Venø

8 tips til at komme i gang med gravelcykling

Er du ny på grusvejene, så er der uden tvivl ideer at hente i Velomores’s gravelekspert Kristian Venøs 8 råd.

At høre gruset under min gravelcykel, er en af mine favorit lyde når jeg er ude at cykle. Jeg er på jagt efter nye grus-, mark- eller skovveje for at tilfredsstille min passion efter frihed og eventyr. For mig er det nemt at forelske mig i den følelse jeg oplever på min gravecykel. Omdrejningspunktet for gravelcykling er at komme væk fra asfaltvejene og udforske nye muligheder i et terræn, som kan tiltale både landevejs-, cross- og MTB cyklisten. Her får du et par tips til at komme i gang med gravelcykling.

1. Cyklen
Mens deciderede gravelcykler bliver mere og mere almindelige, er det fantastiske ved gravel, at du ikke nødvendigvis skal ud og investere i en ny cykel. Du kan bruge næsten enhver form for cykel – uanset om det er en MTB-, cross- eller en landevejscykel. Det eneste det kræver er, at du kan sætte minimum ca. 33

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in