13.02.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Abonnementsfordel: Få rabat på overnatning hos Maison Bellevue på Cote Azur

Som abonnent på Velomore får du nu rabat på overnatning på hos Maison Bellevue, et dansk B&B i bakkerne bag Cannes og Cote Azur der primært fokuserer på cykelmotionister.

Som en fordel for alle Velomore abonnenter kan du nu spare 20% på ophold hos Maison Bellevue – et dansk B&B i bakkerne bag den franske riviera.

Maison Bellevue ligger i den lille, stille landsby Auribeau-sur-Siagne i de provencalske bakker bag Cannes og Cote Azur, hvor de byder danske cykelmotionister velkommen med åbne arme. Huset er indrettet med plads til cykler og rummer bl.a. et lille værksted, med alt nødvendigt værktøj så man ikke behøver bekymre sig om at slæbe det med på ferien, eller at skulle foretage mindre reparationer undervejs. Huset har 4 dobbeltværelser der hver er udstyret med ejet bad og aircondition, ligesom huset byder på moderne bekvemmeligheder som spa og sauna.

Bag Maison Bellevue står det danske par Bonnie og Jesper, som har skiftet den travle hverdag ud med en mere stille tilværelse i det sydfranske.

Landsbyen Auribeau-sur-Siagne ligger mellem Cannes, Mougins og Grasse, og knap 30 kilometer fra lufthanen i Nice. Huset lejes ud som Bed & Breakfast og er det perfekte udgangspunkt for cykeleventyr i det fantastiske terræn bag rivieraen. Jesper giver den desuden gerne som cykelguide.

Booker du gennem Velomore får du 20% rabat på dit ophold og du aktiverer fordelen ved at skrive til os på info@velomore.dk.

Læs også: Abonnements fordel: Få rabat på overnatningen hos Your Alp Adventure

Vi anbefaler at du kombinerer et ophold hos Maison Bellevue med en af vores andre abonnementsfordele, nemlig rabatten på startnummeret til GFNY Cannes (desværre er huset allerede lejet ud i samme weekend i år).

Læs også: Abonnements fordel: Få rabat på tilmeldingen til GFNY

Du kan Læsse mere om Maison Bellevue lige her og tjek Jespers Instagram ud her, for at blive inspireret til din næste cykelferie.