15.09.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

AGU præsenterer bæredygtige regnjakker

Nu kan du vise din identitet som cykelrytter i regnen, samtidig med at du viser omtanke for miljøet takket være AGU.

Jonas Vingegaard og Jumbo-Vismas tøjsponsor lancerer nu en kollektion af regnjakker til hverdagsbrug, der er udviklet med henblik på at være så bæredygtige som overhovedet muligt.

Kollektionen hedder Undyed (ufarvet, red.) og består af 3 forskellige regnjakker til hverdagsbrug og pendling på cykling. Navnet referer ikke kun til regnjakkernes udseende, men i lige så høj grad til deres bæredygtighed.

Læs også: Velomore tester AGU offroad cykelshorts

Ved at benytte genanvendte tekstiler og ikke-indfarvet polyester, har AGU markant minimeret klimaaftrykket fra kollektion, samtidig med at de har skabt et iøjnefaldende look.

Som en del af AGU’s Urban Outdoor-kollektion er Undyed-regnjakkerne designet til den ultimative bevægelsesfrihed på cyklen og skal derfor nok få dig frem til arbejde eller caféen og hjem igen, uden at du bliver gennemblødt i regnen.

Kollektionen består af de tre jakker Parka regnjakke, Pocket regnjakke og City Slicker vinteregnjakke.

Både Parka og Pocket jakkerne er fremstillet af 100% genanvendt polyester og er fuldstændig ufarvet. Altså bedre for miljøet samtidig med at de beskytter mod vand, vind og snavs takket være PFAS-fri DWR-belægning. Forskellen er dog at Pocket kommer, som navnet antyder, med lommer der øger funktionaliteten.

Læs også: Velomore tester High Summer cykelshorts fra AGU

City Slicker vinterregnjakken har et tidløst design og med ekstra varm isolation er den perfekt til vinteren. Den ufarvede jakke er fremstillet af genanvendt polyester og inkluderer smarte elementer som fx en lynlås i begge sider, der kan åbnes og bidrager med optimal bevægelsesfrihed og refleksdetaljer. Dette forbedrer funktionaliteten og synligheden i trafikken. City Slicker er foret med DuPont Sorona – funktionelle fibre fremstillet af vedvarende ressourcer, som kræver 30% mindre energi og udleder over 60% mindre drivhusgasser.

Som et supplement til regnjakkerne har AGU desuden fremstillet en bøllehat, der nok skal holde knolden tør hvis du vil rocke 90’er looket.

Læs mere om Undyed-kollektion her.