Agu
10.05.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

AGUs forår- og sommerkollektion holder dig kørende

Ligesom Jonas Vingegaard, holder AGU dig kørende igennem det danske forår og sommer med deres nyeste kollektion.

Advertorial
Når Jonas Vingegaard kører sine intervaller på Sallings landeveje langs Limfjordenskyster, er det iført tøj fra hollandske AGU. AGU er kendt for at producere premium cykeltøj i høj kvalitet og med fokus på funktionalitet og design. Virksomheden har i mange år været en favorit blandt cykelentusiaster på alle niveauer og har et stærkt ry som en pålidelig producent af cykeltøj til alle vejrforhold. AGUs tøj er kendt for at have et elegant og stilfuldt design samtidig med, at funktionaliteten er i højsædet.

Deres produkter er designet til at hjælpe ryttere med at yde deres bedste, uanset om de er professionelle eller motionister. Med den nye forår/sommer kollektion, som er udviklet i samarbejde med Jonas Vingegaard, Wout van Aert og de andre holdkammerater på Jumbo-Visma, viser AGU endnu engang, at de er dedikerede til at skabe det bedste cykeltøj på markedet. Kollektionen byder på nye funktioner og materialer, der er designet til at give ryttere den bedste komfort og ydeevne på cyklen. Kollektionen indeholder alt fra lette high summer-trøjer over hurtige aerotrøjer, til varme og åndbare merinouldtrøjer.

BODY MAPPING FOR OPTIMAL KOMFORT OG FART
En af de mest spændende funktioner i den nye kollektion er body mapping. Dette er en teknologi, hvor forskellige materialer anvendes forskellige steder på kroppen for at opnå optimal komfort og ydeevne. Dette er særligt vigtigt for professionelle cykelryttere, der kræver en trøje eller cykelshort, der kan hjælpe dem med præstere bedst muligt. Samme teknologi kan motionister på alle niveauer drage fordel af, med AGU’s high summer- og aerotrøjer.

High summer-trøjerne er de lette trøjer til de varmeste dage, eller sydeuropæiske alpemaratoner, udviklet med temperaturregulerende egenskaber takket være body mapping. Kollektionens Aero-trøjer hører til blandt de til dato hurtigste trøjer fra AGU. Testet i vindtunnel og med input fra Jumbo-Visma-rytterne, har aerotrøjen flere gange vist sit værd, som den første over stregen i de professionelles rækker.

Læs også: Jonas Vingegaards Tour-trøje er klar og datteren er med på den

MERINO-ULD TIL ALLE VEJRFORHOLD 
Et andet spændende element i AGUs nye kollektion er brugen af merino-uld. Denne type uld er kendt for sine mange fordele, herunder dens evne til at være åndbart, køle kroppen på varme dage og holde den varm på kølige morgenture. Derudover er merino-uld også hurtigtørrende, hvilket gør trøjerne helt geniale på dage, med risiko for byger. Kollektionen består af to forskellige trøjer, Merino Uni Jersey (trend) og Merino Jersey (SIX6), begge inspireret af naturens jordfarver såsom mosgrøn, taupe og beige.

Er der overhængende fare for regn, vil vi dog anbefale at man går med Rain Jersey og cykelshorts. Regnsættet er specifikt udviklet til at modstå naturens våde element og trækker endnu engang på samarbejdet med Jumbo-Visma. Som noget helt særligt, er Rain cykelshortsene udviklet til at modstå regn, og kommer med refleksprint på siderne, for at øge synligheden på de grå regnvejrsdage.

Læs mere om den nye kollektion lige her: www.agu.com/dk

Læs også: AGU got you covered