31.03.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Alle deltagere i Rundt om Rold får Chimpanzee barer i baglommerne

Skal du køre Rundt om Rold kan du glæde dig til at sætte tænderne i de naturlige og lækre energiprodukter fra Chimpanzee.

D. 16. april sørger Chimpanzee for god energi til alle deltagere i motionscykkelløbet Rundt om Rold. De naturlige og velsmagende energibarer fra tjekkiet er i år at finde i goodiebagen du får udleveret sammen med dit startnummer.

Tilmeld dig her: Rundt om Rold tilmelding

Energibarerne udmærker sig ved at være yderst velsmagende og produceret med 100% naturlige ingredienser.

Alle 5 løb i Bike Challenge sørger for at du som deltager ikke løber tør for energi. Derfor venter der rundstykker og kaffe når du kommer om morgenen, som kan nydes mens du venter på at få udleveret dit startnummer.

Læs også: Velomore tester energibarer fra Chimpanzee

Med i baglommerne får du energibarer og gels fra Chimpanzee (men sørg nu for selv at have lidt ekstra med til turen), så du ikke kolder på vej op ad Rebild Bakke.

Og når du kommer i mål bliver der langet sandwich og vand til alle deltagere.

Så hvad venter du? Hiv fat i cykelvennerne og tilmeld jer allerede i dag og få en fantastisk oplevelse på cyklen d. 16. april.

Tilmeld dig her: Rundt om Rold tilmelding

Motionscykelløbet Rundt om Rold byder på en smuk og udfordrende rundstrækning i og omkring Rold Skov. Du kan vælge mellem 55, 110 og 165 km distancen. Tilmelder du et 4-mands hold på 110 km distancen, sparer i 200 kr på tilmeldingsgebyret.