13.04.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Argon 18 lancerer ny Krypton til alle veje

Argon 18’s nye all-road Krypton har ambitioner om at ændre N+1 til N=1.

Pressemedelelse
Argon 18 har lanceret all-road cyklen Krypton der bringer n+1 ned på n=1. Cyklen er udviklet til at kunne forcere alle typer veje og bringer derved Argon 18 velkendte performance ud på alle veje – selv der hvor asfalten ender. Krypton tilbyder race-day fart og performance på alle ture uden at gå på kompromis med komfort og compliance på de lange ture.

Med en arv hentet direkte fra brostensklassikerne reagerer Krypton på nye typer af terræn, rytterposition, udstyrskrav og den voksende popularitet af flerdages- og adventure-løb.

Fra lange ture på groft asfalt til gravelløb med pakket grus. Uanset om det er til kanten af byen eller kanten af verden, tilføjer de nye Argon 18 Krypton og Krypton Pro fart til enhver overflade.

“All-road-segmentet passer perfekt til Argon 18,” siger Martin Le Sauteur, CEO for Argon 18. “Vores performance arv møder vores forpligtelse til at give vores ryttere frihed og selvtilliden til at tage deres præstation til det næste niveau på enhver overflade.”

Designholdet hos Argon 18 havde fornøjelsen af at samarbejde med Mark Beaumont, Argon 18-rådgiver og rekordindehaver for den hurtigste tur rundt om jorden, i udviklingen af Krypton. Marks ekspertise inden for ultracykling og blandevejs ture var uvurderlig i processen med at forfine designet, og forberede cyklen til de hårdeste ture i den virkelige verden – eller rundt om jorden.

“Det gamle ordsprog er N + 1, men hvad hvis ligningen bare var N = 1? Det var udfordringen, da vi designede den nye Argon 18 Krypton,” siger Beaumont. “Målet var en cykel, der reagerer som en performance cykel, men med endurance komfort, aerodynamik fra landevejen, men alligevel clearance og compliance til at kunne udforske gruset, med et minimalistisk udseende, fyldt med funktioner. Med min erfaring fra et liv med endurance, eventyr og race, elskede jeg at komme rundt om designbordet sammen med Argon 18-ingeniørerne for at udfordre deres design, for at bygge drømmecyklen til N = 1.”

Som de mest alsidige cykler i Argon 18’s sortiment har Krypton og Krypton Pro øget dækclearance (40C), et opbevaringsrum i skrårøret til værktøj og udstyr samt kortere kædestag for en compliant og responsiv køreoplevelse, fra ren asfalt til off-road. Stabil på det ru, skarp på det glatte og helt hurtig på de lange ture, er den nye Krypton en raffineret tur oplevelse på enhver vej.

“Den nye Krypton tilføjer alsidighed, samtidig med at den forbedrer de overordnede ydeevner i forhold til den tidligere generation,” siger Alex Côté, produktdirektør hos Argon 18. “Vi har imødekommet specifikke rytterbehov med skarpere og mere responsiv håndtering, egnethed til en bredere vifte af kørselsforhold og øget komfort over enhver overflade og enhver distance.”

Læs også: Argon 18 rykker cykelmonteringen fra Asien til Danmark

Krypton-serien lanceres med Krypton Pro, der har en pro-level konstruktion og er tilgængelig som både frameset og SRAM Force AXS build, samt Krypton der udrustes med SRAMs Force- og Rival-grupper.

Priser
Krypton m. Rival 22 ca. 25.000 kr.
Krypton m. Rival AXS ca. 35.199 kr.
Krypton m. Rival AXS (plus) ca. 37.993 kr.
Krypton m. Force AXS ca. 46.000 kr.
Krypton Pro ramme ca. 34.275 kr.
Krypton Pro m. Force AXS 62.590 kr.

Læs mere om cyklerne her: www.argon18.com