Bike Challenge
20.04.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Bike Challenge bliver en del af Velomore universet

Danmarks største serie af motionscykelløb bliver første udvidelse af Velomore universet og læserne kan glæde sig til at køre Rundt om Rold, Sorø Classic og Mols Bjerge Grand Prix.

Med ambitionen om at bygge Danmarks største og bedste cykelunivers for vores læsere, er det med stor glæde at vi her på Velomore kan præsentere tilføjelsen af motionscykelløbsserien Bike Challenge.

Som mange andre store cykelløb, udsprang Bike Challenge af lysten til at give mere til sine læsere. Initiativtagerne var i sin tid folkene bag Cykelmagasinet, Hans Plauborg og Christian Devantier, der i 2013 tog de første skridt til det, der året efter blev til Rundt om Rold.

Fra Rold til Bike Challenge
Den spæde start med Rundt om Rold blev hurtigt til 5 løb og løbsserien Bike Challenge var født. Med i kulissen kom Nikolaj Hebsgaard, der sammen med Christian Devantier, kom til at stå for udviklingen af brandet og konceptet bag løbene. I dag tæller løbsserien de tre yderst populære motionscykelløb Rundt om Rold, Sorø Classic og Mols Bjerge Grand Prix, der hvert år tiltrækker mere end 1500 deltagere.

”Med GB Grafisks overtagelse af Cykelmagasinet og Nikolaj Hebsgaards ansættelse som chefredaktør på Velomore, var det derfor nærliggende at fuldende porteføljen med Bike Challenge, så de to brands kan fortsætte de synergier de har skabt indtil nu”, siger Allan Sørensen, ejer af GB Grafisk, Velomore og nu også Bike Challenge.

Dermed fortsættes de drømme og ambitioner, der for 9 år siden blev fundamentet for Danmarks største serie af kommercielle motionscykelløb.

”Jeg er superglad for at se løbene fortsætte sammen med cykelmagasinet Velomore. Magasinet og løbene har været mine hjertebørn og har for mig altid været en enhed”, fortæller Christian Devantier og fortsætter: ”Jeg er derfor rigtig glad for at de fortsat vil hænge sammen og at det tilmeld er min tro hjælperytter, Nikolaj Hebsgaard, der får lov til at føre projektet videre, det glæder mig rigtig meget”.

Læs også: Nostalgitrip i Danmarks allerfineste cykellandskab

Til at hjælpe med den fortsatte udvikling af Velomore universet og Bike Challenge-serien, bliver Rasmus Søndergaard Frederiksen tilknyttet som eventmand, til at bistå chefredaktør Nikolaj Hebsgaard med at holde kæden stram.

Tilmeld dig nu: Sorø Classic

Næste start er Sorø Classic
Første løb i Bike Challenge under Velomore paraplyen bliver Sorø Classic d. 8. maj, mens sæsonen rundes af i Mols Bjerge Grand Prix d. 11. september.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at fortsætte udviklingen af Bike Challenge. Ambitionen for Velomore universet er, at dele mange af de fantastiske oplevelser vi skriver om, med vores læsere, men hvor også læseren får en oplevelse der skaber minder for livet”, lyder det fra chefredaktøren på Velomore, Nikolaj Hebsgaard.

Læs også: Motionsberetning: Helt blæst Rundt om Rold

“For deltagerne ved Sorø Classic vil alt dog være det gamle, men fra næste år er vi klar med nye spændende initiativer, samt unikke fordele for vores abonnenter”, tilføjer Hebsgaard.

Næste nummer af Velomore er på gaden d. 21. april og du kan glæde dig til at læse mere om Bike Challenge i de kommende numre af Velomore, samt på Velomore.dk. Tegn abonnement på Velomore allerede i dag, så du er klar når vi ruller vores fordelsprogram ud.

Bike Challenge
Løbene i Bike Challenge følger et simpelt koncept: Der er en rute som er ca. 50 kilometer lang, som deltagerne ved tilmelding kan vælge at køre 1 eller 2 omgange på. Ruten er godt opmærket og løbene udmærker sig ved at være Danmarks bedst skiltede motionscykelløb. Samtidig har fokus været på at skabe så sikre motionscykelløb så muligt, hvilket deltagerne tydeligt mærker ude på ruten.

Flagvagter og motorcykelmarshalls hjælper deltagerne sikkert rundt, mens der fra arrangørernes side er tænkt over rutens udformning for at undgå unødvendigt farlige passager.