23.03.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Canyon Exceed optimeres og får nye farver

Canyon har gjort deres populære Exceed forårsklar med nye komponentpakker og friske farver.

Pressemedelelse
Det er den tid på året igen: foråret er på vej, og cross-country løbssæsonen nærmer sig med hastige skridt. Og netop derfor er en af de bedste og hurtigste XC-cykler på markedet tilbage og nu med nye farver og komponenter. Canyon Exceed emmer af fart. Og nu er den optimeret og tilgængelige i flere, nye farver, mens serien nu også indeholder en helt ny start model.

2023 Exceed serien er baseret på den eksisterende Exceed-ramme, der er en sand performer, og som absolut gør sig bemærket til de største XC-løb i hænderne på nogle af denne generations største talenter såsom Mathieu van der Poel, Ceylin del Carmen Alvarado og Andreas Seewald for blot at nævne nogle få.

De nye modeller kombinerer nye, fede farver samt top komponenter med de signatur design-innovationer, der ført Exceed’en til tops sæson efter sæson – imponerende stivhed-til-vægt forhold, superlet carbonramme samt en perfekt afbalanceret geometri.

Exceed CF SLX: World Cup DNA i en top racerpakke.
Exceed CF SLX er en cykel, der er skabt til seriøs konkurrence, og som kombinerer pro designet fra den verdensmesterskabsvindende Exceed CFR og gør det tilgængeligt for flere ambitiøse, ikke professionelle ryttere. For 2023 skærer Canyon ind til benet og reducerer deres Exceed CF SLX udvalg med kun en CF SLX model. Exceed CF SLX designes med samme løbsbeviste 1015g (størrelse M) ramme fra sidste års model men nu med et helt frisk design.

To fede farver er tilgængelige – klassisk Canyon Race Black farve samt et blå og sort pro team-inspireret Team Alpecin-Deceuninck design. CF SLX er udstyret til at dominere feltet med en FOX 32 SC Factory forgaffel med remote lockout, Canyon carbon cockpit, trådløs SRAM GX Eagle AXS geargruppe samt et superlet DT Swiss XRC1501 carbon hjulsæt.

Exceed CF: en mere tilgængelig startopsætning
Exceed CF handler om at gøre Exceed’ens verdensmesterskabs-vindende, Leadville-dominerende, podie-førende design tilgængelig for flere ryttere end nogensinde før. Ligesom CF SLX er Exceed CF serien optimeret med en række nye farver for 2023 med highlights som CF 6’s flotte Quick Silver farve samt det minimalistiske Sandstone Fire design, der er tilgængeligt med CF 7, 5 og 4.

CF 4 er tilgængelig til den superskarpe pris på 12.599 DKK og er den nyeste tilføjelse til Exceed CF serien for 2023, og den gør dermed Exceed’s kendte performance tilgængelig for flere ryttere end nogensinde før.Kerstin Kaufmann, der er Brand Manager MTB hos Canyon, forklarer: “Med dens hurtighed, lethed og stivhed er Exceed en cykel, der er designet til en ting og kun en ting – at vinde løb. Men tag ikke fejl.

Dette er absolut ikke en cykel, der er reserveret til eliteryttere. Med Exceed CF 4 går vi endnu stærkere ind i kampen her hos Canyon for at demokratisere performance. Med en pris på 12.599 DKK samt den samme rammegeometri som den verdensmesterskabs-vindende topmodel Exceed CFR, er vi overbeviste om, at dette uden tvivl er en af de bedste og billigste XC carbon cykler, du kan finde Exceed CF 4 er designet med en let, 1312 g (størrelse M) carbonramme og udstyret med komponenter, som racere kan være sikre på, vil få dem over målstregen løb efter løb – RockShox Recon Silver RL 32 forgaffel, one-by SRAM SX geargruppe, Shimano MT200 hydrauliske bremser samt Rocket Ron dæk fra Schwalbe med super greb.

2023 Canyon Exceed serien vil være tilgængelig fra torsdag 23. marts 2023 eksklusivt på canyon.com. Priserne starter fra 12.599 DKK for Exceed CF 4, mens Exceed CF SLX sælges til 35.399 DKK.

Læs mere om den nye Exceed på her.

Læs også: SRAM tager livet af geardroppet med ny T-Type Eagle Transmission