19.07.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Canyon lancerer Spectral 125 CF LTD

Pressemeddelelse

Hvad får du, når du kombinerer fuldblods enduro geometri med en forgaffel med 140 mm vandring samt en legesyg bagtriangel med kort vandring? Svaret: Spectral 125. En absolut shredder af en cykel, der er designet til at blive presset til grænsen på nedkørsler, mens den stadig er skabt med rette geometri og egenskaber til at flyve op ad stigninger igen. Først introduceret i begyndelsen af 2022 har platformen hurtigt fået et omdømme som et ultra-brugbart våben med kort vandring, der tigger om at blive udsat for de vildeste spor. Og i dag byder vi en ny model velkommen i serien: Spectral 125 CF LTD.

Med en position som topmodel i serien leveres Spectral 125 CF LTD med førsteklasses udstyr. Men vi mener ikke kun bling her, vi taler også om smart teknologi. Det innovative RockShox Flight Attendant System sikrer Spectral 125’s affjedring mulighed for at læse sporet og stigningsgraden, som dækkene ruller på. RockShox Pike Ultimate FA forgaffel og Super Deluxe Ultimate FA bagdæmper benytter disse aflæsninger og justerer automatisk deres kompression, mens du cykler, så du sikres den optimale opsætning i enhver form for terræn. Du skal ikke selv justere noget eller undre dig over, om du lod dit kompressionsgreb være lukket, når du rammer en nedkørsel. Spectral 125 CF LTD ordner detaljerne – så ryttere kan fokusere på sporet foran dem.

Spectral 125 CF LTD har udover affjedringsmagien flere esser gemt i ærmet. Den nye models komponentliste lever op til en drømmecykels på alle måder. En SRAM X01 AXS trådløs geargruppe sørger for gearskiftet og RockShox AXS Reverb dropperen afrunder den trådløse pakke. Med en enorm rammestivhed samt lav vægt giver DT Swiss XMC 1501 hjulsættet ryttere mulighed for at accelerere hurtigt uden at komprimere brugbarheden til at kunne give den gas ude på sporet. Alt sammen med komplet kontrol takket være SRAM’s kraftfulde Code RSC bremser samt Maxxis dæk med super greb.

Læs også: Canyon løfter sløret for Lux World Cup

Prikken over i’et er det eksklusive rammedesign, som denne særlige cykel er skabt med. Spectral 125 CF LTD er den eneste model i serien, der er malet i imponerende sort- og guldfarver. 

Spectral 125 CF LTD er nu tilgængelig eksklusivt på canyon.com.