12.04.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Danmarks ældste løb køres igen d. 14. maj

Arrangørerne af Fyen Rundt er i fuld gang med at udtage feltet til årets udgave af Danmarks ældste cykelløb.

Pressemedelelse
Et helt fantastisk felt venter den 14. maj – dagen hvor Fyen Rundt afvikles. 29 teams (max antal til vores kategori) er ved at blive endelig udvalgt ud fra de 39 hold der har vist interesse for vores løb, og spændende navne ventes til start, og vi kommer meget snart ud med hvem der kommer til start.

Løbet køres med start og mål i Middelfart. En stor cykelweekend er i vente, for dagen før køre de samme hold i Herning – GP Herning så to UCI løb i samme weekend. Dog kan vi oplyse at Der kommer et dansk landshold – med Mads Pedersen og Kasper Asgren, måske? Vi skal tættere på før rytterne ved om de har fri denne weekend Samme dag afvikler vi også motionsløbet, og tilsammen bliver det en cykelfest i Middelfart.

Læs også: Vinderne af Tour of Scandinavia skal findes i Danmark

Der er 3 ruter til motionsløbet – et børneløb og et UCI løb. Men der er 70 km – 140 km og 175 km som er den samme lange rute som Elitefeltet kører. Vi håber at mange vil bakke os op! Igen i år tager vi 3 omgange på den lille rute, så publikum også kan se rytterne live i aktion, og den tid vi spærre af er under en time. Vi håber mange vil følge løbet langs ruten, og inden på de små omgange. Hele dagen kan man følge løbet på storskærm i målområdet, og løbet kan også følges på TV sportX, så man kan følge med hvor tæt feltet er på én.

Vi håber på en fantastisk dag i det fynske landskab og sluttelig i Middelfart, med Danmarks flotteste opløbsstrækning.

Læs også: Danmark Rundt skydes i gang i Nordens Paris

På vores hjemmeside kan man også finde en ruteplan med beskrivelse af ruten med kilometerangivelse og tidsangivelse. Den kommer på inden så længe.

Hjemmesiden er www.fyenrundt.com