03.11.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

De bedste Black Friday tilbud fra EKOÏ

Med Black Friday lige rundt om hjørnet vælger flere brands at køre med tilbud hele novembermåned. Det gælder også vores annoncør EKOÏ og du finder de bedste tilbud her.

I anledningen af Black Friday har vi samlet alle de gode tilbud fra vores annoncør og samarbejdspartner EKOÏ, der kører med tilbud hele november-måned. Tjek tilbuddene ud og se, om der er noget du mangler i garderoben eller måske skal have ind og ligge under juletræet.

EKOÏ’s Black Friday tilbud kører fra d. 10. november til og med d. 1. december og der er slået helt op til 50% af priserne på flere produkter.

Termojakke EKOÏ Elegance

En elegant vinterjakke i vindtæt og vandafvisende materiale. Jakken har et isoleret frontpanel og tre praktiske ryglommer. Den er effektiv ned til 5 grader.

Normalpris: 2.060 kr.
Black Friday pris: 1.028 kr.
Køb den her.

Cykelbukser: EKOÏ Heat Concept

Lange og vandafvisende cykelbukser til vinterturene. Cykelbukserne er i BeHOT materiale, som giver ekstra varme ved temperaturer tæt på frysepunktet, og som bidrager til at holde en konstanttemperatur. Effektiv ned til -10 grader.

Normalpris: 2.324 kr.
Black Friday pris: 1.162 kr.
Køb den her.

Undertrøje: EKOÏ Thermo Top Carbon

En langærmet undertrøje med en mellemhøje hals. Undertrøjen er udrustet med carbontråd, der er velegnet til temperaturregulering. Undertrøjen er effektiv ned til -5 grader.

Normalpris: 625 kr.
Black Friday pris: 438 kr.
Køb den her.

Langærmede trøjer: EKOÏ vinter 2023/2024

Termisk og åndbar teknisk fiber, fremstillet i Italien. COLD STOP manchetter, der blokerer for vind og kulde. Elastisk bånd med silikone for perfekt støtte.

Normalpris : kr. 983 kr.
Black Friday pris: 491 kr.
Køb dem her.

Termojakker: EKOÏ vinter 2023/2024

Modstandsdygtig, vindtæt og åndbar vandmembran. Nyt skak tekstureret mønster. Isolerende termisk fiber designet til at køre mellem -5°C og 10°C.

Normalpris: kr. 1.698 kr.
Black Friday pris: 849 kr.
Køb dem her.

Vinterhandsker: EKOÏ Artic Hipora

Åndbar og vandtæt HIPORA® membran. 3 gel-indsatser og skridsikker håndflader. Touchscreen til din GPS eller smartphone. Handskerne er effektive ned til -5°C.

Normalpris: 715 kr.
Black Friday pris: 393 kr.
Køb dem her.

Handsker med varme: EKOÏ Heat Concept Bike

Varmediffusion lige til fingerspidserne. Styreevnen er bevaret takket være handskernes finesse. 3 varmeintensiteter: 30-35-40°C. Heat handskerne er  effektive ned til -10°C.

Normalpris: 1.788 kr. 
Black Friday pris: 894 kr.
Køb dem her.

Skoovertræk med varme: EKOÏ Heat Concept

Lukning ved læg med 4 mm neoprenindsats (til at blokere kulde og fugt). Nem at tage på og af. Opvarmet model med 3 temperaturniveauer, justeringsknap og ladeindikatorlys. Effektiv ned til -20°.

Normalpris: 1.788 kr.
Black Friday pris: 1.251 kr.
Køb dem her.

Læs også: Velomore tester Heat Concept handsker og skoovertræk fra EKOÏ