20.03.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Ekoi lancerer ny sommerkollektion til kvinder

Ekoi har netop præsenteret deres nye kollektion af sommercykeltøj specifikt til kvinder.

Pressemedelelse
Cykeltøjsproducenten Ekoï har netop lanceret tre nye kollektioner til kvinder. Den første, STRIPES, er inspireret af maritime temaer og har et tidløs og elegant Marinière-design. Trøjen har en selvlåsende lynlås, tre forstærkede stoflommer og kommer i farverne hvid, rød, marineblå og sort. Prisen er Kr. 775,- og en trøje uden ærmer er på vej.

Den anden kollektion, COLOR BLOCK, er designet i en blød og elegant farveskala med pasteltoner og en skinnende lynlås, der giver trøjen et raffineret udseende. Trøjen har laserskårede ærmer, elastisk bånd med silikoneindsats på bagsiden for bedre støtte, og fås i farverne blå, lys blå, marineblå og sort. Prisen er også Kr. 775,- og en trøje med lange ærmer vil være på lager sidst i marts.

Læs også: Velomore tester indoor sæt fra Ekoi

Den tredje kollektion, LINEAR, er designet med grafiske linjer og bedre ydeevne for øje. Trøjen er lavet af let og åndbart stof med lynlåsbetræk i bunden og toppen af trøjen for bedre beskyttelse og refleks for mere synlighed. Der er også en usynlig lynlåslomme og trøjen fås i farverne rød, sort, blå og pink. Prisen er Kr. 775,- og tilbehør hertil er LINEAR handsker.

Læs også: Boganmeldelse – Kvinder på sporet

For at fuldende dit outfit kan du også vælge Bib-shorts korte med seler dame EKOI ESSENTIAL. Disse bib-shorts er lavet med fleksible og komfortable seler, som er fastgjort med åndbart honeycomb-materiale. Bib-shortsene er designet til sommerkørsel og har et ergonomisk og designmæssigt gelindlæg, italiensk anti-sved lycra og en tæt pasform for maksimal komfort på sadlen.

Du kan se hele kollektionen her.