Bike Challenge
26.07.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Kender du holdkonkurrencen i Mols Bjerge Grand Prix?

Velomore afholder efterårets største motionscykelløb Mols Bjerge Grand Prix d. 10. september. Et løb hvor I som klub, hold eller fællesskab kan få en fed dag sammen.

I Mols Bjerge Grand Prix d. 10. september kan man tilmelde sig som hold. Det fungerer helt simpelt: Man skal være 4 ryttere, finde et godt holdnavn og tilmelde sig som hold på 100 km distancen. Så er man med i dysten om at blive dagens hurtigste hold (og man sparer i øvrigt også 200 kr på tilmeldingsgebyret).

Tilmeld jer her: Mols Bjerge Grand Prix.

Holddysten er for de, som vil udfordre fællesskabet, eller bare have en fed dag med cykelvennerne. Man behøver ikke være organiseret i en klub eller forening for at stille op i holdkonkurrencen. Man skal bare være 4 ryttere.

Holdkonkurrencen er nemlig vores forsøg på at styrke fællesskabet og give en fed dag med cykelvennerne. Man behøver ikke stille op med ambitionen om at vinde holdkonkurrencen. Det kan lige så vel være for at få en fælles oplevelse, eller bare for at spare penge på tilmeldingsgebyret.

Kort fortalt, er holdkonkurrencen et ekstra klassement, hvor holdets samlede tid i mål. Det betyder, at vi lægger alle fire rytteres tid sammen og det hold, som har brugt mindst tid på at køre Mols Bjerge Grand Prix har vundet – og vil blive hyldet på podiet.

Læs mere: Mols Bjerge Grand Prix er også et hyggeligt motionscykelløb

Er man en klub, forening eller et større fællesskab, kan man benytte holdkonkurrencen til at sætte det interne klassement en gang for alle, alle til at måle sig op mod hinanden.

Det koster 1200 kr at tilmelde sig som hold, så man sparer altså 50 kr. pr. rytter sammenlignet med 4 solotilmeldinger på 100 km. distancen.

Hvad venter i på? Tilmeld jeres hold i dag lige her.