Mols Bjerge
23.07.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Mols Bjerge Grand Prix er også et hyggeligt motionscykelløb

Mols Bjerge Grand Prix er ikke kun for væddeløberne, det er også et skide hyggeligt motionscykelløb for alle.

Vi har hørt nogen sige, at Mols Bjerge Grand Prix er et “racerløb”. Og det er da ogå rigtigt, at nogle kommer for at køre stærkt på især den lange 100 km distance. Men sådan er det jo i alle motionscykelløb og derfor forsøger vi at samle alle væddeløberne i første startgruppe.

Men er du mere til en hyggelig tur og en bakkedyst med vennerne, så er den korte 50 km rute eller de senere startgrupper på 100 km de bedste måder at tilbringe en aktiv søndag eftermiddag på.

Læs også: Velomore inviterer til cykelfest i Mols Bjerge

Alle fordelene
Du får nemlig præcis den samme “pakke” som alle andre ryttere i løbet. Du får et motionsløb i den enestående natur i Mols Bjerge, med de berygtede bakker i området omkring Agri, Fuglsø og Helgenæs. Du får en meget sikker løbsafvikling med motorcykelmarshalls, masser af vejposter, hjemmeværn, og god skiltning.

Du er med i lodtrækningen om adskillige cykelrelevante præmier og får selvfølgelig ved start udleveret en goodie bag med et indhold, du faktisk kan bruge til noget som cykelmotionist.

Bakkespurten
Hører du til de hurtige, har du mulighed for at komme på podiet og få en præmie, og har du lurepasset og ligget godt i læ undervejs kan det være, at du kan sætte en af de bedste bakketider på dagen, når løbet starter på den hårde bakke op Agri Bavnehøj.

Målområdet
Når du kommer i mål er der selvfølgelig en sandwich til dig, og vi sørger for god underholdning og musik i målområdet. Og er du tidligt på den, står vi klar med et smurt rundstykke og kaffe før starten.
Ses vi?

Du kan tilmelde dig lige her.

Læs også: 4 gode tips til et godt Mols Bjerge Grand Prix