06.09.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Kunsten at pakke en cykel med AGU

AGU klæder dig ikke kun på til cykelturen, men udruster også din cykel til korte og lange bikepacking eventyr.

PRESSEMEDELELSE
September himlen fremstår dybblå, hvilket gør det til den ideelle tid til at tilbringe en forlænget weekend eller en søndag eftermiddag med en cykeltur i naturen. Uanset om du planlægger at være væk i flere dage og overnatte i en shelter, på en campingplads eller på et hotel – eller hvis du blot er klar til at begive dig ud på et dagslangt eventyr – er det vigtigt at have det rette udstyr med dig.

Den hollandske virksomhed AGU, som er kendt for at producere cykeltøj og udstyr til professionelle cykelryttere som Jonas Vingegaard og holdkammeraterne på Team Jumbo-Visma, tilbyder også en bred vifte af produkter til dig der gerne pakker cyklen og tager på eventyr

Valg af den rigtige taske

Den kunstneriske disciplin i at pakke en cykel. AGUs bikepacking-cykeltasker er skræddersyede i letvægtsmaterialer og er designet til at sidde tæt på cykelrammen, hvilket gør, at de kun har minimal indvirkning på aerodynamikken. Deres udvalg spænder fra saddeltasker og rammetasker til styretasker.

De større genstande, du ikke behøver, mens du cykler, som ekstra tøj, sko og toiletartikler, kan opbevares sikkert i saddeltasken. Telefonen, kameraet og andre nødvendigheder, som du gerne vil have hurtig adgang til, passer perfekt i en top-rammetaske, mens vand og snacks er let tilgængelige ved styret i en lille snackpose. Udstyr, som du skal have klar til brug, når du ankommer til din destination, såsom et kompakt telt eller sovepose, kan opbevares i styretasken. Til sidst er den rummelige rammetaske ideel til mindre genstande, som du måske har brug for undervejs, såsom lappeudstyr eller førstehjælpsartikler.

Selvfølgelig er alle AGU-taskerne designet til at være snavs- og vandafvisende takket være deres DWR-belægning. Så selv hvis den dybblå himmel bliver afbrudt af en pludselig regnbyge, vil dine ejendele forblive tørre. Hvis du planlægger en cykeltur i kraftig regn, kan Venture Extreme Waterproof-kollektionen være din redning.

Læs også: AGU præsenterer ny vandtæt taskekollektion

Når du har de rette tasker monteret på din cykel, er det naturligvis vigtigt at have styr på andre nødvendigheder. Et praktisk krus, som nemt kan klikkes fast på en af taskerne, er ideelt til de velfortjente kaffepauser undervejs. Til de kølige aftener eller pauser i skyggen kan Fuse-jakken holde dig varm, og den er samtidig nem at pakke ned og have med på cyklen. Da sensommeren kan vise sig fra både sin varme og køligere side, anbefaler vi en undertrøje i merinould, som har naturlige temperaturregulerende egenskaber, øget åndbarhed og hurtig tørretid.

Find mere inspiration til dit cykeleventyr www.agu.com og glæd dig til at læse vores anmeldelse af taskerne her på velomore.dk