09.06.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

AGU præsenterer ny vandtæt taskekollektion

Pendler du til og fra arbejde eller nyder du glæderne ved bike packing, er den nye taskekollektion fra AGU lige noget for dig.

Pressemedelelse
En helt ny kollektion af tasker i vandfast bomuld er den nyeste tilføjelse til hollandske AGUs produktsortiment, der henvender sig til dem, der bruger cyklen som foretrukket transportmiddel i hverdagen. Taskerne er fremstillet af økologisk bomuld med læderdetaljer, der giver et råd look, som kun bliver pænere med årene. De svejsede sømme og en særlig belægning er samtidig med til at gøre taskerne vandtætte, så dine ting holdes tørre, når du er på farten i regnen. 

Taskerne fra kollektionen, som går under navnet Convoy, er multifunktionelle idet de kan anvendes på forskellige måder takket være de aftagelige stropper og den nye Click-nGo-funktion. AGU har nemlig skabt et særligt system, som med en enkelt bevægelse lader dig klikke tasken på cyklen og tager den af igen lige så nemt. Derudover har taskerne en indre og ydre belægning, som beskytter computer, notesbog og madpakken fra regnen. Taskerne lanceres i beige, antraciet og army green. 

Læs også: AGU laver upcycling kollektion med Vingegaard og Jumbo-Vismas tøj

Convoy cykeltaske 
Convoy cykeltasken er den ultimative cykeltaske til cykelturen til og fra arbejde. Tasken er fremstillet i 100% vandtæt bomuld, har et fedt design og inkluderer en aftagelig lomme til computeren. Takket være de justerbare og aftagelige skulderstropper, kan du nemt tage tasken fra cyklen til kontoret. Hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads findes Convoy-tasken også som et sæt af to med AGUs eget Click’nGO Swinglock og MIK-system. 

Pris: 849 DKK for en og 1.299 DKK for to. 

Convoy cykeltaske/rygsæk 
Udover at holde dine ting rene og tørre er tasken komfortabel at anvende og fungerer både som rygsæk og cykeltaske, når rygsækstropperne gemmes væk og tasken klikkes nemt på cyklen med Click’nGo. 

Pris: 1.049 DKK 

Convoy styretaske 
Convoy styretasken kan anvendes på intet mindre end fire forskellige måder. Med aftagelige og justerbare stropper kan du nemt sætte tasken til din cykels sadel eller på styret. Derudover kan den bruges både som skulder- eller bæltetaske, hvor hænderne holdes fri. 

Pris: 349 DKK 

Hele Convoy kollektionen er nu tilgængelig hos AGU og udvalgte forhandlere. 

Læs også: AGU’s forårs- og sommerkollektion holder dig kørende