20.12.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/05/hebby-scaled.jpg Nikolaj Hebsgaard

Nu kan du bestige Flanderns stigninger på Rolf Sørensens Colnago

The Flandrien Hotel byder ikke kun på overnatning men giver dig også muligheden for at bestige cykelmekkaets brostensstigninger på legendernes cykler.

Drømmer du om at bestige Kwaremont, Patersberg eller Koppenberg på en cykel, der tidligere er blevet kørt af Niki Terpstra, Tom Boonen, Fabian Cancellara eller Rolf Sørensen, så giver The Flandrien Hotel dig nu chancen for at realisere den drøm.

Cykelhotellet råder over en større samling af pensionerede pro-cykler og den flåde bliver nu stillet til rådighed for hotellets gæster, via et nyt samarbejde med Bike Rent Manager, under navnet Flandrien Classic Bicycle Hire Service.

Hotellets imponerende samling af cykler har noget for enhver smag og nostalgien skal tøjres når der skal vælges cykel. Bl.a. er det muligt at komme ud og køre på Rolf Sørensens gamle Colnago Dream fra hans sidste år som aktiv på Landbouwkredit-Colnago, eller hvad med Alexander Vinokourovs Pinarello fra T-Mobile, eller Niki Terpstras Specialized S-Works Roubaix.

Læs også: Rundt om Rold: Vejen til noget større

Valgene er mange og samlingen har taget flere år at opbygge for medejer af hotellet, Jamie Anderson, der den i dag har mere end 100 cykler i sin samling, og noget fra samtlige æraer af cykelsporten.

The Flandrien Hotel udmærker sig ved at være et 100% gennemført oplevelseshotel, der søger at give cykelryttere fra hele verden en autentisk Flandern-oplevelse.

Står du og skal planlægge drømmeturen til Flandern, så tjek The Flandrien Hotel ud og se deres imponerende samling af pensionerede prof-cykler, som du kan bestige de legendariske brostensstigninger på. Se alle cyklerne lige her.

Glæd dig til næste nummer af Velomore, hvor vi beretter fra The Flandrien Hotel og giver vores guide til den bedste cykeloplevelse i Flandern. Magasinet er på gaden i starten af februar. Har du endnu ikke abonnement på Velomore, kan du tegne det lige her.