12.07.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Nu kan du købe Magnus Cort super lirens Tour-cykel

Er du også vil med EF Education-EasyPosts cykler og tøj i dette års Tour, så skal du være klar ved tasterne på fredag kl. 12:00.

Nu kan du få fingrene i Magnus Corts Tour de France-cykel. Eller i hvert fald rammen. For på fredag frigives hele Rapha X Palace EF Education-EasyPost kollaborationen i salg – både det fede rammekit fra Cannondale og det spektakulære holdtøj fra Rapha og Palace.

Cykelrammerne og tøjet sættes til salg fra på fredag kl. 12:00 i vores tidszone. Rammerne kan købes via Cannondale.com, Palaceskateboards.com og Rapha.com, mens Rapha.com og deres respektive clubhouses sælger tøjkollektionen, ligeledes fra fredag kl. 12:00.

Læs mere: Se Magnus Corts lirens cykler til Tour de France

Det bliver dog kun SuperSix EVO Hi-MOD rammen som sælges med det eksklusive design skabt udelukkende til kvindernes og mændenes Tour de France i år.

Kollektionen fra Rapha kommer ligeledes til salg og det i begrænsede mængder. Rapha anbefaler derfor at man sidder parat ved tasterne, når salget åbner i ens respektive tidszone. Man skal ligeledes være logget ind med en Rapha brugerprofil for at få fingre i tøjet.

Læs også: Velomore inviterer til cykelfest på Mols

Da Rapha og Palace I 2020 lavede samme stunt, gik der ikke mange minutter før hele kollektionen var udsolgt. Det samme forventes at ske på fredag, både for rammen og cykeltøjet.