04.11.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Se MTB-filmen “8600FT” hvor The Whole Enchilada bestiges af Canyon og Braydon Bringhurst

Velomore bringer her filmen “8600FT” i samarbejde med Canyon, hvor Braydon Bringhurst forsøger at bestige det berømte downhill spor The Whole Enchilada.

I samarbejde med Canyon har MTB-rytteren Braydon Bringhurst lavet en dokumentar om hans kamp for at bestige det berømte downhillspor The Whole Enchilada i Moab, Utah. Sporet er berømt for sine 8600 fod lange nedkørsel, der byder et udfordrende og teknisk terræn. Du kan se hele filmen gratis nederst i artiklen her.

Pressemeddelelse
“The Whole Enchilada” er et af de mest episke spor inden for mountainbiking og tiltrækker, ofte meget erfarende ryttere fra hele verden, til Moab i Utah for at udfordre sig selv på den næsten 8600 fod lange nedkørsel med hårdt terræn, sten drops og tekniske sving. Men ingen har nogensinde prøvet at cykle op ad hele sporet… før nu. 

Inspireret af sin familie og venner, der selv udfordres af metaforiske bjerge, giver Braydon Bringhurst sig i kast med at besejre dette ikoniske spor. Braydon ville gerne vise processen i forbindelse med at cykle op ad det, mange ville kalde, en umulig opgave. I tæt samarbejde med Dr. Craig Manning, en kendt performance-psykolog, lærte Braydon noget gennem hans atletiske og akademiske karriere, som han gerne ville dele med andre: Det handler lige så meget om mental styrke som om fysisk styrke. 

Med sin kone og venner bag sig til at sprede dette budskab, og efter en kæmpe indsats, præsenterer Canyon denne 1,5-timer lange film, “8600FT.”

Læs også: Canyon satser på cykeltøj

“Dette projekt er inspireret af min familie og venner, der overkommer deres egne, metaforiske bjerge. Mit håb er, at denne film afspejler min proces i forbindelse med at overkomme udfordringer, og måske kan det på en eller anden måde hjælpe andre. De bedste hilsner”, Braydon Bringhurst.

VELGØRENHEDS LODTRÆKNING:
Mentalt helbred er et tilbagevendende tema i “8600FT” – og for at sætte fokus på mentalt helbred deler Braydon ikke blot dette budskab, men trækker også lod om en særlig Canyon Spectral 29, en komplet replika af den mountainbike, der cykles på i filmen (deltag i lodtrækningen her).

Læs også: Velomore tester den nye Canyon Ultimate CF SL8 Aero

Alle indsamlinger går til Crisis Text Line, en mental helbreds organisation, der sikrer gratis, tekstbaseret mental helbreds- og krisehjælp af høj kvalitet og døgnet rundt, gennem et fællesskab af trænede frivillige til at hjælpe mennesker, der har brug for det. Crisis Text Line bygger en empatisk verden, hvor ingen føler sig alene, og din donation i dag kan hjælpe til at udbrede deres vigtige arbejde. 

Se hele filmen herunder