11.07.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Shimano lancerer automatisk gearskifte med ny DEORE Di2 til el-cykler

Shimano har lanceret to helt nye DEORE Di2 til el-MTB’er, der bl.a. bringer automatisk gearskifte ud på sporene.

Shimano har lanceret to nye DEORE Di2 systemer specifikt henvendt til el-MTB’er, som tager gearskiftet på el-MTB’er til det næste niveau gennem integrering af den nye XT Di2 med Shimanos EP801 og EP600 e-bike motorer.

Med integreringen af det nye gearsystem med de nye el-motorer, bringer Shimano FREE SHIFT og AUTO SHIFT WITH MANUAL OVERRIDE til markedet, for øget funktionalitet og en forbedret e-MTB køreoplevelse.

Læs også: Shimano lancerer opgraderet og billigere el-motor til e-cykler

FREE SHIFT er en helt ny funktion for e-MTB’er, der tillader rytteren af skifte gear uden at træde i pedalerne. FREE SHIFT er gjort muligt ved hjælp af system integrering af DEORE XT Di2 og Shimanos EP-platforme. Når der skiftes gear, vil XT Di2 systemet sende signal til EP køre enheden, der samtidig vil sørge for et glidende gearskifte uden tråd i pedalerne. Det sætter rytteren i stand til at skifte gear uden problemer igennem sving, hop og over tekniske sektioner på sporet med e-MTB’en.

Shimanos AUTO SHIFT WITH MANUAL OVERRIDE tager gearskifte integration skridtet videre og bringer for første gang automatisk gearskifte til cyklen. Via Shimanos LINKGLIDE teknologi, kan systemet sammen med Di2 foretage intuitive gearskifte baseret på rytterens fart og kadence. Sammen med FREE SHIFT teknologien, kan AUTO SHIFT WITH MANUAL OVERRIDE tilmed foretage forudsigende gearskift mens du ikke træder i pedalerne og derved altid sørge for, at du er i det optimale gear uanset pedaltråd.

Du kan læse mere om de nye teknologier og de to nye DEORE gearsystemer her.