22.12.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Velomore udfordrer Velo Guiden til Campione 100

Campione 100 udfordrer alle til at bestige en udvalgt bakke mindst 100 gange i løbet af januar og Velomore har udfordret Velo Guiden til at gøre det samme.

D. 8. januar klikker Velomore og Velo Guiden i pedalerne på Rebild Bakke. Vores chefredaktør Nikolaj Hebsgaard har udfordret stemmen bag Velo Guiden, Mads Bang, til at se hvem der først når 100 opstigninger på den legendariske Rebild Bakke.

I alt 262 kilometer og 7600 højdemeter er hvad der venter de to friske cykelryttere, der har sat hinanden stævne på bakken fra Rundt om Rold.

Campione 100 er en januarudfordring, hvor deltagerne skal bestige en eller flere af 11 udvalgte bakker mindst 100 gange i løbet af årets første måned. Bag udfordringen står tøjbranded Campione, som støtter Cykelnerven og kampen for en verden uden sclerose. Derfor opfordres deltagerne til at samle penge ind undervejs til Cykelnerven og scleroseforeningen.

Blandt de 11 udvalgte bakker finder vi de to Bike Challenge bakker Munkebjerg og Rebild Bakke, og det var derfor naturligt at vores chefredaktør tog udfordringen op på forårsklassikeren Rundt om Rolds hårdeste bakke.

Læs også: Bliv 5-7% bedre på cyklen med styrketræning

“Alle er velkomne til at komme og køre med d. 8. januar. Der går uden tvivl konkurrence i den for at se, hvem der kan klare flest opstigninger på en dag. Om vi når til 100 må tiden vise, men cykelhandskerne er i hvert fald kastet” fortæller Velomores chefredaktør, Nikolaj Hebsgaard.

Læs også: Saml vennerne og spar 200 kr på tilmeldingen til Rundt om Rold

Du kan også tilmelde dig Campione 100 og køre med, enten på Rebild Bakke d. 8. januar, eller på en af de 10 andre bakker. Læs mere udfordringen og tilmeld dig lige her.