16.09.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Wahoo KICKR og KICKR Bike får indbygget Wi-Fi

Nu er det slut med at blive sat i Zwift løb fordi du mister forbindelsen til Wi-Fi-signalet. Med de opdaterede KICKR Bike og KICKR kan du tilslutte din trainer direkte til hjemmets trådløse netværk.

De nye opdaterede versioner af de populære Wahoo KICKR Bike og KICKR smarttrainer kommer nu med forbedret connecitivity. Alle har formentlig oplevet før eller siden at køre alene i Zwift, fordi man har mistet Wi-Fi-forbindelsen midt i et løb eller et group ride.

Læs også: Wahoo overtaget RGT og sætter sig på indoor tronen

For at løse den problematik har Wahoo tilføjet den længe efterspurgte Wi-Fi connectivity til deres KICKR enheder. Dermed gøres brugeren uafhængig af tvivlsomme Wi-Fi forbindelser, ANT+ chips og Bluetooth. Ifølge Wahoo leverer den nye funktion en 65% hurtigere udveksling af data og dermed en mere præcis eRacing oplevelse. Samtidig får man direkte problemløsning fra Wahoo i real-tid, ligesom automatisk firmware opdatering følger med i pakken.

Læs også: Velomore tester Wahoo KICKR ROLLR

Med den Wi-Fi funktion forbedrer Wahoo endnu engang deres indoor økosystem, som tidligere på året blev beriget med tilføjelsen af træningssoftwaren RGT.