19.09.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/05/hebby-scaled.jpg Nikolaj Hebsgaard

Efterårsessentials: Kør vinteren i møde med Jonas Vingegaard

Udviklet i samarbejde med Jumbo-Visma-rytterne, holder AGUs efterårs- og vinterkollektion dig kørende i årets kolde måneder.

ADVERTORIAL
Selvom efteråret og vinteren sniger sig ind på os, behøver vi ikke lade det stoppe os fra at nyde de lange ture på landevejene. AGU’s nye efterårs- og vinterkollektion klæder os på til årets kolde måneder og tøjler det uforudsigelige efterårsvejr. AGU har baseret deres kollektion på samme performance wear, som Jonas Vingegaard og holdkammeraterne kører med til daglig og dermed gjort teknologier og løsninger, der har bidraget til Jumbo-Visma-rytternes succes, tilgængelige for alle.

Læs også: Velomore tester AGU Essential II Reflection cykelbukser

Kollektionen er designet med rene linjer og henvender sig til enhver cykelmotionist. Genanvendelige materialer er igen en integreret del af kollektionen og genkendes ved det velkendte Greensphere-logo. Produkterne er tilgængelige både for mænd og kvinder.

RAIN JERSEY ER ET UUNDVÆRLIGT VALG TIL DE DRILSKE VÅDE
OG KOLDE DAGE

Ligesom Jonas Vingegaard og Wout van Aert stoler på denne regntrøje, kan også du have tillid til dens vandafvisende og vindtætte egenskaber. Den er ekstremt åndbar og fungerer som en all-rounder til efterår og vinter. Uanset vejret, beskytter Rain Jersey dig, så du kan nyde din tur uden at lade regn og kulde sætte en dæmper på oplevelsen. Kombineret med en Switch Bibtight, får du den komfort og beskyttelse, som gør den ultimative forskel på, om du kommer ud eller ej. Den vandtætte forside og den specielle vandafvisende DWR-belægning på bagsiden holder dig tør, uanset om det regner eller er fugtigt. Damer vil også værdsætte den smarte lyn lås til hurtige toiletstop, der tilføjer praktisk funktionalitet til turen.

VARM KOMFORT TIL KOLDE DAGE

Når temperaturen falder, og kulden sætter ind, har AGU’s efterårs- og vinterkollektion det rette tøj til at holde dig varm og komfortabel. Padded Performance Body er din trofaste følgesvend på frostklare dage. Den kviltede body holder dig varm og er samtidig åndbar, så du kan nyde årstidernes skiften ude i den friske luft. Den passer perfekt sammen med den matchende langærmede trøje og fungerer som et ideelt mellemlag på kolde dage, eller som det ydre lag på mildere dage.

Læs også: Velomore tester aerotrøje fra AGU

Og når kulden for alvor sætter ind, er det militært udviklede Polartec Alpha en regulær game changer. AGU’s Polartec Jacket er et favoritstykke blandt Jumbo-Visma-rytterne og har du prøvet den, ved du hvorfor.

Mere info: www.agu.com