04.03.2024
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/05/hebby-scaled.jpg Nikolaj Hebsgaard

GFNY Uppsala åbner for tilmeldingen

Verdens største Gran Fondo-serie er kommet til Skandinavien og du kan spare penge på tilmeldingen som læser af Velomore.

I næste nummer af Velomore kan du læse om vores tur til jomfruudgaven af GFNY Uppsala sidste år. I weekenden åbnede løbet for tilmeldingen til dette års udgave og vi var så tilfredse med vores oplevelse sidste år, at vi med glæde giver løbet vores varmeste anbefalinger.

GFNY Uppsala køres lørdag d. 24. august og byde på to distancer på en smuk og let rullende rundstrækning udenfor Uppsala. Omend løbet hverken byder på regulære bakker eller bjerge, findes udfordringen i de 3 grussegmenter, som man får fornøjelsen af henholdsvis 3 og 6 gange. Gruset er dog hårdtstampet og som redaktøren erfarede sidste år, kan man snildt køre det med 25 mm landevejsdæk (men det kan du læse mere om i vores forårsnummer, som er på gaden d. 25. april).

Læs mere om GFNY Uppsala her.

Som læser af Velomore får du særpris på tilmeldingsgebyret. Send en mail til support@gfny.com og fortæl dem, at du har læst om GFNY Uppsala i Velomore og de sørger for en fin rabat på tilmeldingen til dig.

Løbet køres med start og mål i den hyggelige kunstnerkoloni Ulva Kvarn, knap 8 km fra Uppsala centrum. Det er første gang at GFNY kommer til Skandinavien og det verdens kendte løbsfranchise har medbragt deres succesfulde opskrift. Som deltager kan man derfor forvente sikker og god løbsafvikling, et måltid efter løbet (som sidste år var en dejlig burger), samt en deltager medalje og cykeltrøje, for blot at nævne noget.

Læs også: Velomore kører Paris-Roubaix

Uppsala som destination er i øvrigt et besøg værd, og oplagt at lave til en familieudflugt i sensommeren. Middelalderbyen har været dominerende gennem den svenske historie og byder derfor på et rigtigt historisk og kulturelt byliv, med masser af spændende butikker og gode restauranter i hjertet af middelalder byen.

Det er forholdsvist let at komme til Uppsala og i bil fra færgelejet i Gøteborg tager det knap 5 timer, mens det fra København tager omkring 8 timer. Uppsala ligger desuden kun en halv time med tog fra Arlanda Lufthavnen.

Læs også: Velomore kører Liege-Bastogne-Liege

Har du ikke allerede abonnement på cykelmagasinet Velomore kan du tegne et her og glæde dig til, at næste nummer med vores beretning fra GFNY Uppsala lander i postkassen d. 25. april. Og vil du køre løbet, kan du kontakte support@gfny.com og få en eksklusiv rabat som læser af Velomore.