Jens Voigt
08.09.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Jens Voigt indtager Danmark med sin nye Shut Up Legs Tour

En af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og standupkomiker, Jens Voigt, kommer til Danmark med sit nye onemanshow ”Shut Up Legs Tour”. The Jensie tager i sit humoristiske foredrag publikum med igennem sin karriere, som udødeliggjorde hans navn i cykelkredse, og han lover danskerne masser af anekdoter fra livet på to hjul. 

Pressemedelelse
Ifølge den pensionerede cykelstjerne Jens Voigt er cykelløb faktisk ganske simpelt. 
Det handler om at presse sig selv helt til grænsen – og så lidt mere. Lidelserne og smerterne skal man kunne klare. Ellers må man jo bare bede sine ben om at holde kæft!

Tyskeren er blevet verdenskendt i cykelsporten for netop sætningen ”Shut Up Legs”, og den lægger nu navn til hans nye onemanshow. 
The Shut up Legs Tour gæster i februar og marts 2023 henholdsvis Odense, Aarhus, Aalborg og København. Her lover Jens Voigt gæsterne en aften, hvor lattermusklen bliver rørt, men at der også bliver stof til eftertanke. 

Læs også: Slut sæsonen af med Mols Bjerge Grand Prix

”Cykling er i sin essens meget simpel. Man kan næsten skære det ind til, hvor god man er til at udholde smerte. Men sporten fortæller os også noget, som er langt mere komplekst og kan bruges i alle andre dele af livet. Så jeg håber, at jeg både får folk til at grine, men også giver stof til eftertænksomhed, ” siger cykellegenden, der i en stor del af sin karriere kørte for Bjarne Riis’ mandskab og var vejkaptajn og skattet hjælperytter på det, der dengang var verdens bedste cykelhold. 

The Shut Up Legs Tour
I sit underholdende, sjove og åbenhjertige foredrag kommer Jens Voigt naturligvis ind på årene i dansk tjeneste. Men fokus er på en lang karriere blandt stjerner og vandbærere på cykelsportens ypperste niveau. ”The Jensie” nåede selv at deltage i ikke mindre end 17 Tour de France. Tre gange har han vundet en etape i den franske rundtur, og i to omgange bar han den gule trøje. 

Læs også: På hjul af verdens bedste cykelhold en regnvåd forårsdag

Voigt tager sit danske publikum med rundt om alle de ting, der formede hans fortælling. Om at tage rejsen gennem det østtyske system i hæren til den første professionelle kontrakt. Om op- og nedture. Om særlige oplevelser og personer samt en masse af karrierens sjove anekdoter, som kun Jens Voigt kan fortælle dem. 
Og så runder han, om han nogensinde har fortrudt, at han sagde de berømte ord til sine ben. 

Du kan allerede nu købe billet til foredraget her

Fire unikke aftener med Jens Voigt i samarbejde med Tikko
27. februar 2023: Magasinet, Odense
28. februar 2023: Hermans, Aarhus
1. marts 2023: Musikkens Hus, Aalborg
2. marts 2023: Scandic Falkoner Auditorium, København