02.06.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Lazer fejrer Tour de France-partnerskab med 3 unikke hjelme

Lazer ryddede bordet ved sidste års Tour de France og Jonas Vingegaards hjelmsponsor har derfor indgået en 3-årig aftale med Touren, der byder på 3 unikke designs.

Pressemedelelse
Efter et historisk Tour de France i 2022, hvor seks etapesejre, “super combatif” prisen, den Prikkede Trøje, den Grønne Trøje og selvfølgelig den Gule Trøje alle blev vundet af ryttere, der bar Lazer-hjelme (Jonas Vingegaard og Wout van Aert, red.), er Lazer begejstret for at annoncere sit samarbejde med et af verdens mest ikoniske cyklingsevents – Le Tour de France. Særlige udgaver af tre Lazer-hjelme får en makeover inspireret af Tour de France og Maillot Jaune.

Licensaftalen mellem begge parter vil fortsætte i mindst 3 år, hvilket resulterer i adskillige nye og unikke hjelmdesigns. Kollektionen for 2023, der omfatter Nutz KinetiCore, Tempo KinetiCore og Tonic KinetiCore, er inspireret af de berygtede førertrøjer fra Tour de France, der alle blev vundet af Lazer-ryttere sidste år.

Hele kollektionen er rettet mod en bred vifte af ryttere på alle niveauer, uanset om det er seriøse racere, motionister eller endda børn, der tager deres første ture på to hjul. Målet er at samle fans i en fælles værdsættelse af sporten og inspirere alle til at komme ud at cykle i sikkerhed. For selv dem med de designinspirerede førertrøjer startede med et enkelt pedaltråd.

Med et fælles ønske om at bidrage til et samfund, hvor cyklister kan nyde at cykle i sikkerhed og stil, præsenterer Lazer, Tour de France og A.S.O følgende modeller. Alle specialedition hjelme har de samme fantastiske funktioner som vores hovedsortiment.

Nutz KinetiCore – Tour de France-udgave
Nutz KinetiCore, en beskyttende og komfortabel hjelm til de mindste, der skifter til pedalcykler for første gang og slutter sig til Tour de France-feltet. Hjelmen har et selvjusterende KidFit-system, der sikrer, at hjelmen altid sidder godt, uden at du skal bruge tid på at justere den.

Tour de France-udgaven af hjelmen får en grafisk opdatering med et Tour de France-logo på toppen og et animeret felt iført grønne, gule og prikkede trøjer. Med dette design kan selv de yngste ryttere få følelsen af at køre i feltet.

Størrelse: Børnestørrelse 50-56 cm
Pris: 54,99 €

Tempo KinetiCore – Tour de France-udgave
Tour de France er for alle, som bevist af de 3,5 milliarder seere, der følger med, hvilket gør det til verdens mest sete sportsbegivenhed. Derfor får Tempo KinetiCore, der er designet til fritidsryttere, en Tour de France-makeover. Tempo KinetiCore er en åndbar og komfortabel hjelm til begyndere, der klarer det hele.

Tour de France-udgaven leger med en blanding af blank og matsort belægning for at skabe et subtilt, men unikt design. Med Tour de France-logoet og førertrøjernes farver på bagsiden som prikken over i’et, inspireret af løbets hastighed og som en hyldest til Tour de France.

Størrelse: Unisize 54-61 cm
Pris: 54,99 €

Læs også: Velomore tester Lazer Vento Kineticore

Tonic KinetiCore – Maillot Jaune-udgave
Maillot Jaune-mærket forener cykelryttere omkring fælles ambitioner: elegante produkter, en passion for ekspertise og en subtil hyldest til Tour de Frances historie. Tonic KinetiCore lever op til disse ambitioner ved at kombinere stil og ydeevne for cykelryttere på alle niveauer. Derfor er Tonic KinetiCore blevet tildelt Maillot Jaune, også kendt som den gule trøje, ved at få et nyt design.

Maillot Jaune-udgaven er en elegant sort hjelm … med et strejf af gult, selvfølgelig. Den har Maillot Jaune-logoet, der kan tolkes som et fugleperspektiv af en cyklist eller en atlet med armene løftet i sejr, på siden af hjelmen og gentager mærket på toppen af hjelmen.

Kort sagt har den alt, hvad du har brug for for at kanalisere den legendariske ånd fra Touren, uanset dit niveau, uanset dine mål.

Størrelser: S / M / L / XL
Pris: 74,99 €

Læs også: Velomore tester Lazer Strada

Alle hjelme kan købes eller bestilles hjem hos cykelhandlere landet over.

Lazer KinetiCore-teknologi
Ved at genfortolke moderne hjelmdesigns med over ti års forskning, udvikling og test har Lazers KinetiCore-hjelmteknologi indbygget beskyttelse mod rotationsskader takket være unikke Controlled Crumple Zones, der er indarbejdet i hjelmens indre struktur. Resultatet af dette integrerede design er avanceret multidirektionel beskyttelse, der sikrer trygge cykelture. KinetiCores indbyggede teknologi bruger også mindre materiale samlet set, hvilket forbedrer ventilationen, resulterer i et lettere hjelmdesign og reducerer brugen af plast i konstruktionen.

Læs mere om Lazer her.