Adventure Race Range
14.04.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Restrap relancerer Adventure Race Serien

Efter to års udvikling og omfattende tests er Restrap klar med en komplet revision af deres populære Adventure Race Range.

Pressemeddelelse

Efter en række tests i al slags terræn og vejr, er Restrap endelig klar til at fremvise sine nye relancerede tasker, ligesom der er kommet helt nye produkter til serien. Det primære fokus bag Adventure Race Range serien er rettet mod dem, der leder efter en effektiv opbevaringsmulighed med plads nok til at pakke det væsentlige uden at gå på kompromis med pakkevægten.

Hele serien består af X-Pac®X21-materiale, der er afledt af sejldugsteknologi. Dette er med til at give taskerne deres holdbare ydeevne, modstandsdygtighed og lette vægt.

Læs også: Nye tasker fra PRO til gravel og landevej

Foto: Restrap
Foto: Restrap
Foto: Restrap

De nye produkter i Adventure Race Serien er:

Race Bar bag

Adventure Race Bar Bag er den ideelle opbevaringsløsning til sytret til ultradistance kørerne. Det minimalistiske hardshell-hylster er konstrueret med en WX21 teknisk ydre og slidstærk nylon-indvendig foring med Hypalon-accenter. Hylstret er formet til at optimere ydeevnen, samtidig med at vægten holdes på et minimum.

En 100 procent vandtæt 7L Dry Pack der er designet specifikt til Race Bar Bag, med en rullelukning, reflekterende detaljer og sidelommer i stretch mesh, der giver tilgængelig opbevaring til mad, handsker og andre væsentlige ting på farten.

Kapacitet: 7 liter

Vægt: 325 gram

Foto: Restrap

Race Stem Bag


Adventure Race Stem Bag tilbyder en meget justerbar og tilgængelig opbevaringsløsning til ernæring, teknologi, tøj med mere. Flere Hypalon MOLLE-beslag og dobbeltsidet velcro-løkker giver et stort udvalg af monteringsmuligheder. Vores innovative lukning giver mulighed for ubesværet adgang med én hånd ind i tasken. Yderst praktisk, når du er på farten. Den indvendige afstivning hjælper med nem adgang og hjælper den holdbare og vandtætte VX21-ydre med at holde formen. 

Både snoren og det karakteristiske Race Range logo er reflekterende, hvilket hjælper med synlighed i svagt lys og om natten.

Kapacitet: 1,1 liter

Vægt: 86 gram

Læs også: Gravel tasker fra PRO

Foto: Restrap

Race Frame Bag – Large

Adventure Race Frame Bag er en holdbar og letvægtstaske, ideel til ultradistanceløb. Bygget til at være praktisk og funktionel, en X21 teknisk vandtæt ydre, vandtæt 6 oz nylon inderfor og YKK aquaguard lynlåse sikrer dine ejendele mod dprligt vejr,, mens reflekterende detaljer øger synlighed og sikkerhed, når du kører om natten.

Lommer på hver side og en indvendig velcro-deler i hovedlommen holder dine væsentlige ting organiseret og nemme at nå – selv når du er på farten. 

Kapacitet: 4,2 liter

Foto: Restrap

Race Top Tube Bag – Long

Holdbar og let, Adventure Race Top Tube Bag er designet med ultra-distance racing i tankerne. Et X21 teknisk vandtæt ydre, vandtæt 6 oz nylon indvendig foring og YKK aquaguard to-vejs lynlås, der siker dig og dine ejendele mod dårligt vejr, mens reflekterende detaljer øger synlighed og sikkerhed, når du kører om natten.

Tasken er bygget til at være praktisk og funktionel og holdes solidt på plads med en gummibelagt velcro-strop, som gør det muligt for tasken at fungere problemfrit med alle Restrap Frame-tasker.  

Kapacitet: 2 liter

Vægt: 243 gram

Foto: Restrap

Glæd dig til til at læse vores test af taskerne på et senere tidspunkt på velomore.dk