22.07.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Udnyt din sommerform og deltag i Mols Bjerge Grand Prix

Har du tonset op og ned ad bjergsider sydpå hele sommeren mens solen har slikket på dine knivskarpe lægmuskler? Så udnyt den gode sommerform til et brag af en cykelfest i Mols Bjerge Grand Prix.

Du har garanteret været sydpå og cykle i sommerferien, med masser af slidsomme kilometer og hårde højdemeter i stængerne, og ikke mindst masser af dejlig solskin, der har slikket op og ned ad dine brune, definerede lægmuskler.

Læs også: 4 tips til at køre et godt Mols Bjerge Grand Prix

Formen peaker og det skal udnyttes! Også selvom du ikke har været sydpå. Sommertid er lig med cykeltid og de fleste danskere bruger juli til at få kilometer i banken – og nu skal der hæves! Ligesom Jonas Vingegaard og Magnus Cort!!

Mols Bjerge Grand Prix er lige om hjørnet, mere præcist d. 10. september, og igen i år byder motionsklassikeren på en udfordrende rute. Alle tilmeldte energiprodukter fra Chimpanzee (+ en rabatkode på 35%), samt fuld forplejning før, under og efter løbet, så der er masser af god energi til de toptunede stænger.

Læs også: Velomore inviterer til cykelfest i Mols Bjerge

Energien skal bruges, når formen skal testes op ad Agri Bavnehøj i kampen om at blive bakkekongen eller bakkedronningen af Østjylland.

Er du klar til den ultimative test af sommerformen? Så tilmeld dig Gran Fondo-distancen på 150 km med imponerende 2000 højdemeter.

Hvad venter du på? Tilmeld dig her og udnyt din suveræne form. Efterårssæsonen topper d. 10. september!