25.11.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/05/hebby-scaled.jpg Nikolaj Hebsgaard

Velomore tester Syncros flaskeholder med værktøj

Det er rart at have et multitool ved hånden når uheldet er ude og med Syncros Coupe IS flaskeholderen er det blevet nemt og bekvemt.

Skal man kunne overkomme enhver situation på lande- eller grusvejene, skal man have udstyret i orden. Særligt værktøj af forskellig karakter er rart at have med, men lige pludselig har man proppet lommerne og pakket cyklen med 2-3 tasker. Men med Coupe IS flaskeholderen fra Syncross kan man nemt og ubesværet have et multitool med på cyklen.

Flaskeholderen kommer nemlig med et smart integreret værktøj med 8 af de mest gængse HEX nøgler og 2 bit adaptere. Værktøjet sidder gemt af vejen nede i flaskeholderens base, under dunken, som en diskret rejsepartner, hvilket også afsløres af navnet Coupe IS, hvor IS står for “Integrated Storage”.

I brug

Værktøjet er forholdsvist let at få ud. HEX-nøglerne er tilpas stramme til, at de er forholdsvis nemme at manøvre med, men uden at de glider ud af position når man skruer. Har man et ældre multitool, hvor samleskruen sidder løst, vil man kende til problemet med hele tiden at skulle justere sit multitool.

Læs også: Velomore tester SCOTT Tago Plus

Selve flaskeholderen er uden større dikkedarer. Den holder godt på flasken, selv i ujævnt terræn, og er også nemt at få flasken ind og ud af. Lidt sværere er det med værktøjet, som lige skal vendes rigtigt før man klikker det tilbage på plads.

Den samlede vægt er på lige knap 98 gram, hvilket ikke galt taget i betragtning af, at man slipper for at have sit multitool til at fylde i en lomme eller rasle rundt i en taske.

Facit

Syncross Coupe er en smart og diskret løsning til at have multitool’et lige ved hånden. Særligt på længere ture eller ved gravel er det rart, at man nemt kan komme til værktøjet, hvis uheldet skulle være ude. Løsningen med at have det siddende i flaskeholderen er godt tænkt.

Læs også: Velomore tester graveltøj fra SCOTT

Her fylder det ikke unødvendigt og man risikerer heller ikke at glemme at få det med. Funktionaliteten er helt i top, så derfor ser jeg ingen anden grund, end at give flaskeholderen 5/5.

Info

Vurdering: 5/5.
Vægt: 98 gram.
Pris: 499 kr.
Mere info: www.scott.com