15.06.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Velomore tester cykeltøj til varmt vejr

Sensommervarmen er over os og det er tid til at finde det helt tynde sommer cykeltøj frem.

En typisk dansk cykelgarderobe kan hurtigt komme til kort når temperaturen runder 25 grader. Normalt hører disse dage sommermånederne til og kan som oftest tælles på en hånd. Men i år har vi oplevet flere dage med høje temperaturer, tilmed flere dage med temperaturer tæt på, eller over, 30 grader.

Det kræver noget helt andet tøj, end det vi typisk ruller rundt i herhjemme. Særligt hvis man bor langt fra kysten, hvor vinden trods alt stadig kan være sval. Derfor har vi samlet vores tests af cykeltøj specifikt til varmt vejr.

Cykelshorts: GripGrab Endurance
Performance, komfort og stil. Ordene er taget fra GripGrabs egen hjemmeside og er en kort beskrivelse af deres Endurance cykelshorts. Shortsene udkom sidste år i en opdateret udgave, hvor der blevet lagt vægt på det æstetiske udtryk og optimeret på komforten på de længere ture. Læs hele testen her.

Cykelshorts: AGU High Summer
Langt de fleste cykelshorts gør sig godt i dansk sommervejr, men på de varmeste af varme dage må man ty til ekstra tynde og speciallavede cykelshorts. Et sådan sæt har hollandske AGU lavet. Sponsorerne af Jonas Vingegaard og Jumbo-Visma har udviklet et sæt sommershorts ved navn High Summer III Trend, som er lavet specifikt med henblik på de aller varmeste sommerdage. Læs hele testen her.

Undertrøje: GripGrab Ultralight Mesh
GripGrabs Ultralight Mesh Baselayer er noget så klassisk som en god, gammeldags ærmeløs “brynje”. Undertrøjen er lavet med store og åndbare membraner, i et fit, jeg umiddelbart vil beskrive som almindelig. Undertrøjen sidder tæt uden at sidde stramt og er faktisk meget behagelig. Læs hele testen her.

Cykeltrøje: GripGrab Climber Ultralight
GripGrab Climber Ultralight Slim Fit Jersey er det fulde navn på trøjen, som er produceret i det ekstremt åndbare Verano Ultra materiale. Det gør trøjen perfekt til brug på de varmeste dage, hvor temperaturerne sniger sig op på den gode side af 20 grader. Læs hele testen her.